Za Spremljanje Pljuč, Dihalnih Funkcij Odrasli / Otroci Prenosni Spirometer Maksimalno Hitrost Meter Peak Expiratory Flow Meter

Nov izdelek

€5.17

€7.72

-33 %

Na zalogi

Oznake:

peak flow meter astme odraslih, baterija milwaukee, spol ženska obleka, košarka vrha, digitalni spirometer, držite vrha multimeter, pljuč, de, mobilna veter, mlin, pitot, alkohola meter

Vitalne kapacitete (VC) se nanaša na skupno količino plina, ki se lahko izdihanem v času, ko poskusite dihati.Odraslih moških je ključnega pomena zmogljivost je približno 3500-4000 mililitrih, in ženske, so približno 2500-3000 mililitrih.Boljše zdravje, večja vitalne kapacitete.

Spirometer je prenosljiv, prenosne naprave za merjenje vašo sposobnost, da exhalate zrak iz pljuč, in lahko zagotovi pravilne podatke odražajo prezračevanje sapnik.

Pomen vitalne zmogljivosti:

Vitalne kapacitete pljuč je tesno povezana s človekovo dihanje.Psihološke študije kažejo, da se organov, sistemov, tkiva in organov človeškega telesa

Spirometry (nizke vrednosti v primerjavi z normalnimi vrednostmi), kar pomeni, da telo privzem kisika in izpušnih plinov, dodanega kisika v telesu ni dovolj, ko telo potrebuje veliko porabo kisika stanja (na primer dolgo časa, učenje, delo, naporno vadbo) tam bo resno pomanjkanje kisika, kar povzroči neželene učinke, kot so glavobol, omotica, prsih, tiščanje v prsih, listlessness, nepazljivost, izgubo spomina, nespečnost, to ne bo vplivalo le na učenje in delo, in bo povzročila veliko nepopravljivo škodo za zdravje.

Uporaba metode:

1. premikanje rdeče premično boje na izhodišče.

2. uporabite usta, da imajo modro usta, globoko dihati, zadrži dih, upihnil je dih, in poskusite, da bo razstrelil bojo dlje.

3.upoštevajte mesto lestvice plavajoče boje.Povprečna odraslih moških, ki lahko dosežejo 400L/min, ženske lahko dosežejo 350L/min, in športniki in vitalne zmogljivosti lahko doseže 600-700L/min. (rutinsko izračuna tako, mililiter ml.To pljuč dejavnosti merilnik izmeri po naraščajočem L. konverzijo, ki je, kot sledi: če obseg merite je 400L/min, za pretvorbo v redne oddelke je 4000ml/min.

Kako uporabljati peak flow meter?

① Izbiranje rdeči kazalec na začetek vladar, in prsti vrha tekoči meter ne motijo dejavnosti kazalec.

② Vstane in globoko dihati.

③ Peak flow meter mouthparts v usta, ustnice tesno embalirano s mouthparts, prisiljeni hitro dihanje.

④ Zapišite vrednost rdeči kazalec in izbiranje kazalec na izhodišče

⑤ Ponovite zgoraj akcije trikrat zapored in sprejeti najboljšo vrednost.Eden je treba paziti, da je: z največja moč in najhitrejši hitrosti z izdihom; ustnice tesno zaviti mouthparts, ne more puščati; ne blokira luknjo z jezika, ust deli.

Če želite, da ponovite test, prosimo, upoštevajte, da rdeči kazalec kazalec mora biti opravljene do najnižje točke na lestvici pred vsako preizkušnjo.

Paket vključuje:1Pc Spirometer(Odraslih ali otrok,Barvo naključno)

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela spirometer

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni