Plaža Cvjetnim Natisne Bambusa Vlaken Srajce Za Moške Žep-manj Dolg Rokav Design Standard-fit Priložnostne Gumb navzdol Hawaiian Majica

Nov izdelek

€22.84

€41.53

-45 %

Na zalogi

Oznake:

bambus majica polo moški, ton majica bombaž, plaža človek majica, hawai ' shirt ljudi, moški majica t, w46, črno rdeča majica, ženske seksi long sleeve majica priložnostne, moški welet, hawaiian majica

Velikost Grafikona

Ta velikost grafikona je namenjen samo za referenco.Velikosti lahko razlikujejo med blagovnimi znamkami.

Pozornost Nasveti

1) Če se ne morete razumeti naše velikosti, opis ali ste v dvomih glede velikosti , Prosimo, kontaktirajte z nami .prav tako lahko povedal svojo višino ,težo in druge meritve, da bi, e.g 180 cm /80 kg ali 5'11"/175lb.

2) Običajno, majica velikost mora biti večji od vaše velikosti telesa.lahko preverite vašo običajno srajco.če je vaše telo koša je 100 cm, predlagamo, da se odločite majica s 104 cm ali 108 cm.

Predstavitev Izdelka

Žep-manj zasnova zagotavlja eleganten, sodoben videz.

Podrobnosti Izdelka

Slike Podrobnosti so prikazani z barvo CL292220

Dostava

1), Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 1~5 dni, ko je vaše plačilo je popolnoma preveriti.

2) ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke (še posebej za kitajsko zraka mailpost) zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Barve

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je izdelek, ki je prejel napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Slog Plaža
Tip Majice Priložnostne Majice
Tkanine 48,5 Odstotkov Bambusa Vlaken, Kot 48,5% Poliester, 3% Spandex
Prsih Žepi NOBEN
Vrsta Tkanine Broadcloth
Blagovna Znamka CAIZIYIJIA
Poreklo CN(Izvora)
Rokav Dolžina(cm) Polno
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Postavka Vrsta Majice
Številka Modela CL292220
Spol MOŠKI
Rokav Slog Redni
Velikost naročila Azijske Velikost
Ovratnik Kvadratni Ovratnik
Vzorec Tipa Tiskanje
Material Spandex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni