1pc 5A(10A) UBEC Popolnoma Zaščiten Proti motnjam 5v 6v 12v 2s-12s Preklop Načina Zunanji Regulator Napetosti za RC Model

Nov izdelek

€13.01

€14.79

-12 %

Na zalogi

Oznake:

dt rc čoln, brushless motor, 6v dc, nvidia ščit, flex hp, RBR, preklopite rc, tshort moških v, rc ubec, rc elektronsko stikalo shematski

1pc 5A(10A) UBEC Popolnoma Zaščiten Proti motnjam 5v 6v 12v 2s-12s Preklop Načina UBEC Zunanji Regulator Napetosti za RC Model

Specifikacije:

V UBEC-YL12S5A je preklopno napajanje tip UBEC z neprekinjeno tok 5A (MAX=10A).Sprejetje uvožene z visokim izkoristkom, korak navzdol DC-DC stikalo IC design, majhne velikosti, lahkosti, velika izhodna moč; zaščitni pokrovček zaprt magnetno moč induktor in magnetno tesnilo design elektromagnetnih motenj; tudi večja moč baterije zaslon funkcija Spremlja baterije med letom, da bi se izognili znatnih izgub zaradi nezadostne energijo baterije in tako odpravi potrebo, da dodate druge baterije opremo za spremljanje.

V tem trenutku, UBEC lahko pridobi ENOSMERNE napetosti, ki je primerna za delovanje sprejemnikov in druge opreme od 2S-12S litij-ionska baterija, in namestite stabilno zagotavljajo do 5A izhodnega toka za napajanje naprav, kot so sprejemniki, gyroscopes in več servos.Idealen za velike fiksno krilo in električni helikopterji.S to napravo, boste lahko dobili moči, ki je potrebna za sprejemnik neposredno iz napajanja, ne da bi morali imeli ločen sprejemnik baterijo.

1. Model izdelka specifikacije:

2, značilnosti izdelka:

2.1 uporabo uvoženega buck stikalni napajalnik IC design, izkoristek do 90%.

2.2, medtem ko zagotavljanje delovanja, kompaktna oblika, majhna velikost, lahka teža samo 29.5 g.

2.3. Nizko šumni, vse komponente so popolnoma zaščiteni, in zaprta magnetni močni induktorji, ki se uporabljajo.Hkrati se je proizvodnja linija je opremljen z magnetno tesnilo, ki močno zmanjšuje elektromagnetne motnje.

2.4, izhodni tok je veliko, stalno izhodni tok je 5 A, in z vrha izhodni tok 10A, ki v celoti zagotavlja moč povpraševanja opreme.

2.5, s široko paleto obratovalna napetost, lahko dela običajno med 2S-12S.

2.6, z pregreje zaščite, izhod prevelik tok zaščite, izhod kratkostična zaščita in vnos undervoltage zaščito.

2.7, izhod, indikator, uporabite rdeče LED delo kazalnika, UBEC normalnega delovnega časa, lučka.

2.8, mehki zagon (soft start stikalo, ki se odpre ali zapre izhod UBEC skozi mehki zagon (soft start stikalo.

3. Kako uporabljati:

3.1, UBEC-YL12S5A01: je izhodna napetost 5V/6V, ki je lahko vključen, in skakalec skp se uporablja za izbor.Skakalec, ki je vstavljen v pin1 in pin2. Dve nožice, ki so izbrane za 6V izhod.Dve zatiči, ki je vstavljena v pin2 in pin3 so izbrane za 5V izhod.Prosimo, obrnite se na sliki; če skakalec skp je izgubil, privzeto proizvodnje UBEC je 5V.

3.2, UBEC-YL12S5A02: je izhodna napetost 5V/12V, ki je lahko vključen, in skakalec skp se uporablja za izbor.Skakalec, ki je vstavljen v pin1 in pin2. Dve zatiči so 12V izhod.Dve zatiči pin2 in pin3 so 5V izhod.Prosimo, obrnite se na sliki.Če skakalec skp je izgubil, privzeto proizvodnje UBEC je 5V.

3.3. Indikator napajanja: indikator se uporablja za prikaz izhoda stanje.Če je svetlo, UBEC je normalno izhodne napetosti.Če ne sveti, preverite, če je napajalni vhod je priključen kabel in baterijski paket, je dobro.

3.4. Vklopi/izklopi izhod: stikalo je nastavljeno NA "on", izhod je vklopljen; na "OFF" položaj je dano, in izhod je izključen.

4. Posebna navodila:

4.1. Čeprav različni ukrepi so bili sprejeti za zmanjšanje elektromagnetnih motenj, ki UBEC za preklapljanje regulatorja način ne more povsem izogniti majhno količino elektromagnetne motnje med delovanjem; za zagotovitev normalnega delovanja sprejemnika, prosimo, izhod izhod magnetni prstan in UBEC master Obdržati razdaljo odbora, kolikor je mogoče (magnetni prstan ne more biti, postavljenih na main control board), in celotno UBEC je treba, kot je daleč, kot je mogoče iz sprejemnik.

4.2 pozitivne in negativne nazivna moč ne more biti razveljavljena, drugače UBEC bodo spali ven in ga ni mogoče popraviti.

4.3. Pri uporabi majhno število anti-motnje delovanja zemljevida prenos opreme, se lahko prikaže, da UBEC bo motijo prenos opreme.Če se to zgodi, vas prosimo, zmanjšati število navitij na magnetni prstan ali neposredno odstranite.Magnetni prstan.Glavni razlog je, da je zaščita magnetni obroč se uporablja za zatiranje skupni način motnje.Več število vrtljajev, močnejši zatiranje sposobnost, vendar je večje število vrtljajev, močnejši je razdeljen kapacitivnost.Za visoke frekvence in frekvenca motnje manjše porazdeljenih kapacitivnost, bolje je.Ta razdeli kapacitivnost je povezano tudi z materialom magnetni prstan.To je razlog, zakaj obstaja zelo malo slik prenos naprave, ki lahko kažejo magnetni prstan in motnje.

Paket vključuje:

1 x UBEC

Orodje Dobave Sestavljeni razred
Blagovna Znamka SHUAICHI
Material Drugo
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Za Tip Vozila Čolni
Številka Modela UBEC-YL12S5A
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Drugo
Nadgradnjo Deli/Oprema Drugo
Poreklo CN(Izvora)
RC Deli & Accs Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni