Kapetan Junior Prvi Korak Usnje Baby Dekle Brez Čipke Beli Cvet, Čevlji / Prožna In Mehka Podplatom / Antibakterijsko

Nov izdelek

€28.76

Na zalogi

Oznake:

baby gitl, baby walker s kolesom, babay jakna, baby walker večfunkcijsko, malčka walker, baby voznik, baby voziček walker, otrok walker, babay teether, babay dekle

Telo, img,div img {width: 100%;}

Kapetan Junior Prvi Korak Usnje Baby Dekle Brez Čipke Beli Cvet, Čevlji / Prožna In Mehka Podplatom / Protibakterijsko Naši čevlji so narejeni iz pravega usnja, znotraj in zunaj.Primeren je za modni trendi s svojimi barvami in vzorci.Obstaja pad na notranjo bazo za preprečevanje dojenčke od stopite v in v skladu s svojimi stopala razvoj.Naši izdelki so narejeni iz naravnih materialov, brez umetnih materialov, ki se uporabljajo.Pa ne vsebuje rakotvorne snovi, kot so azo barvil-ftalati brezplačno.To je v proizvaja skladu z nogo zdravje otrok.Je prožna in mehka.To zagotavlja dodatno varnost za otroke s svojo nedrsečimi podplati.To je protibakterijsko.To je v Turčiji z 100% domačih surovin.

1. Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Orgon.si.kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj

Primerno za vas.

2. Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na Orgon.si obdeluje Alipay.

1. Smo ponavadi pošlje blago v 3 dneh po tem, ko je plačilo potrjeno.

2. Uporabljamo Air mail dostava po vsem svetu (Prispejo treba 7-30 dni).

3. Na čas Dobave - Če ne boste vaš sprejem nakup v roku 60 dni, lahko prosite za polno nadomestilo, preden bi zaključek (ko kliknete Potrditi, Da je Prejel ali presega potrditev časovnem okviru).

Cenimo vaše podjetje, če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite nas 5 star povratne informacije.Če je barva da smo vedno bo vsak trud, da naj si zadovoljen z da.Hvala!!

Postavka Vrsta Prvi Pohodniki
Poreklo TR(Izvora)
Blagovna Znamka Kaptan Najstniki
Ime Oddelka baby

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni