Novih 20 kos Klasična Risanka Nočna mora Pred Božičem Kovinski Čar, Ogrlico, Obesek DIY Nakit, zaradi Česar D-100

Nov izdelek

€5.67

Na zalogi

Oznake:

druzy obesek, srebro, obraz foto obeski, broška za otroška oblačila, gr3 2015 prikaz pokrov, temno obleko unicirn, siva uhani objav, smešno ywigs ure, huawei mar lx1a skp, hej arnold slike, barvanje neon barva las

Opis Blagovnih material:Kovina

Pogoj:100% NOVA

Package: OPP Vrečko so kot NALAŠČ za izdelavo uhani, Ogrlica ,telefon, pasovi , zapestnice čare, ključnih Verige , Zapestnico , itd...

Kupite, več PRIHRANITE več, če boste potrebovali več elementov, vas prosimo, da stik z mano, da bi dobili najboljšo ceno :)

Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.Če imate kakršnakoli druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.Pozdravljamo vaše vprašanje in pripombe.Bomo poskušali naše najboljše, da vam z odlično kupujejo izkušnje.Najlepša hvala.

Dostava

Brezplačno Poštnino v Večini držav, Običajno v ZDA traja 15 workingdays.Za druge države, traja več kot 25 dni ali več.

Če ne boste prejeli paket po običajni čas dostave, prosimo, obrnite na nas, mi bomo rešili dostave problem za vas v najkrajšem možnem času.

O Nas, Če imate kaka druga vprašanja, prosimo, pišite nam v vsakem trenutku.Bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času :)

Kot Kakovosti in Odličnosti, ki so bili vedno naš moto, vedno smo si prizadevamo za odlično 5 zvezdic in pozitivne povratne informacije.Naj se počutite drugače, prosimo, da vedno obrnete na nas, tako da bomo lahko poskušali naše najboljše, da izpolnjujejo vaša pričakovanja in make up za vse pomanjkljivosti.

Če menite, da imamo ne zaslužijo pozitivne povratne informacije, prosimo, napišite nam je pred odhodom kateri koli neželeni povratne informacije.Vesel Nakup in hvala za videti : )

Material Kovine
Slog Trendy
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta Čare
Kovine Tipa NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni