4CH 4MP POE Kit H. 265 Sistem CCTV Varnosti NVR na Prostem Nepremočljiva IP Kamero Nadzora, Alarm, Video Snemanje

Nov izdelek

€167.60

€209.50

-20 %

Na zalogi

Oznake:

baker zajemalka, xmey, ip video, 4mp poe varnostne kamere kit, fotoaparat surveil, 1080p 8ch, AZISHN, motorizirana poe varnostne kamere sistem, fotoaparat jooan, nvr

Ladja iz Avstralije/češka/ruski/Španija/zda skladišču, bodo brez carinskih dajatev.

Ruski/Španija/Avstralija/zda skladišče samo ladje, da se lokalni naslov.Češka Republika skladišče lahko ladja z Lokalnimi in spodaj countries:Austria,Belgium,Bulgaria,Denmark,Estonia,Finland,France,Greece,Hungary,Ireland,Italy,Latvia,Lithuania,Netherlands,Luxembourg,Poland,Portugal,Romania,Slovakia,Sweden,Združeno Kraljestvo.Nemčija

JOOAN H. 265 48V 4CH 4MP POE NVR Sistem Prostem PoE IP CCTV Varnostne Kamere Nepremočljiva Ir CCTV Kamere Sistema za zaščito, komplet

IP66 Nepremočljiva/Weaktherproof/Snowproof

Vsi varnostni sistemi pridejo s trajen kovinski IP-66 kamere, zgrajen za opravljanje zahtevnih okoljskih pogojev.

Napredno H. 265 Video Stiskanje

H. 265 podvoji kodiranje učinkovitost v primerjavi s predhodnikom H. 264. To pomeni, H. 265 video prihrani okoli 50% bitne hitrosti pri enaki kakovosti kodiranja.

Zaznavanje gibanja in E-poštni Opozorila

Varnosti sistem vam omogoča, da prilagodite zaznavanje gibanja parametrov točno za vaše potrebe.Gibanja senzor občutljivosti lahko tudi po meri za preprečevanje lažnih alarmov, kot so rastline, ki se gibljejo v prepir.

VSE-v-Enem PoE NVR

Povežite vsako kamero zahteva samo en Ethernet kabel, Cat ,Ni več napajalnik za kamere.Ta sistem je tudi, da ne potrebujejo na BNC Video Kabel, POE Stikalo in Priključkov.Poleg tega zagotavlja moč, namestitev je enostavna, močno prihranite čas ,prostor in stroškov.Pls prosimo, upoštevajte, da ta sistem ne potrebuje POE Stikalo.

4MP Super HD Dan & Nigth Vizija

4MP ip kamero provies kristalno jasnih fotografij in videoposnetkov z 2592*1520p HD ločljivost.Napredno samodejno IR-cut filter pomaga, da zajame okolice, ponoči pa do 100ft.Boste videli vseh podrobnosti, ki se zgodi na vašo okolico.

nič

nič

P2P Oddaljeno Pregledovanje Kjerkoli in Kadarkoli, Uporabite brezplačno mobilno in PC odjemalca za povezavo z HD Kamero Varnost od kjerkoli na svetu,Podprte RAČUNALNIKA,IOS in Android.

VGA in HDMI Izhod

Podpira VGA/HDMI Izhod hkrati ,samo preprosto priključite napravo tako, da vas TV namizni računalnik, da uživajo izjemen video VGA Izhod Za Povezavo z RAČUNALNIKOM Izhod HDMI za Povezavo s TV

Pakiranje seznam

1 x H. 265 4CH 4MP POE NVR 4 x 4MP POE IP Kamere 4 x 18 M Omrežni Kabel za Kamere, 1 x Napajanje za NVR 1 x USB Miško za NVR 1 x Uporabniški priročnik 1 x Opozorilne Nalepke ( darilo ) Vodotesen Priključek za Kabel (darilo)

Dolžina Kabla NOBEN
KOS Fotoaparata 4pcs
Slog Kamera Bullet
Objektiv 3.6 mm Fiksni Objektiv
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
TV-Sistem PAL
Številka Modela JA-763NVR-4T
IR Razdalja 50
Funkcija Dan/Noč različica
Video Shranjevanje 500 G/1T/2T/3T/4T/6T
barve Bela
Video Vhod 4 Channel
Moč DC 12V 2A
Certifikat CE, FCC, ROHS
Posebne Funkcije Vodotesno / Weatherpr
Ločljivost 1080P
Tehnologija Omrežja
Blagovna Znamka JOOAN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni