10m USB RGB LED Pravljice Luči Garland Lučka Daljinski upravljalnik Niz Svetlobni Okraski za Dom Spalnica Okno, Novo Leto, Božič

Nov izdelek

€9.96

€14.22

-29 %

Na zalogi

Oznake:

garland z daljinskim upravljalnikom, za dom, led drevo, plavati krilo, ligth soba, osvetlitev božično razsvetljavo, dekor, omaro, kuhinja, umre vile, posnetki božič led

Funkcija

1.Mora imeti festival, dekorativna svetila, nastavite razpoloženje za vse festivale in veselih trenutkih, kot je Božič, praznik, zabavo, poroko, restavracije, trgovine, itd.

2.Ima izvedli v primerjavi z drugimi izdelek na trgu, moramo sprejeti posodobiti in nadgraditi tri žice, baker niz lahka, čvrsta in trdna tesarje z visoko svetlost, bolj trpežne.

3.Bakrene žice s premijo prilagodljivosti lahko v kakršni koli obliki ali design, ali se ujemajo s čimerkoli, na vašem domu, preživijo nekaj zabavno, ustvarjalno DIY čas s svojo družino ali prijatelji.

4.Prihaja z upgrated 32-ključ daljinski upravljalnik, da spremenite 16 nekako barve prosto, prilagodite cikla hitro različnih svetlobnih načinih in enostavno določa časovni načrt(4/6/8 Ur) s pritiskom na gumb timer (časovnik).

5.12 vrste spremenljivo svetlobo načini izbire, kombinacije, v val, zaporedno, slo glo, preganja/flash, počasi zbledi, svjetlucati/flash in enakomerno naprej in tako na

6.USB pravljice luči, poganja telefon polnilnik, power bank in prenosni računalnik, itd, da je varno in prenosni, da veljajo za vse vrste priložnosti.

Specifikacija Material: ABS

Skupna Dolžina: 10m

USB Kabla: 2 m

Moč: 4W

Napetost: 5 V

Nepremočljiva: IP65

LED Količina: 100 Led

Možnost Zatemnitve: Podpora

Paket Vključuje

1or2 x Dekorativne Luči

1or2 x Nadgrajeno 32-tipko Daljinskega upravljalnika

Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Svetil Vključeni Da,
Certificiranje CCC
Glavo Število 51-100 glavo
Vrsta Baterije Drugo
Vir Napajanja DC
Osnovna Vrsta Klin
Številka Modela DJ000180
Daljinsko Upravljanje Da,
Garancija 1 Leto
Blagovna Znamka Hi-Lumix
Telo Material Plastični
Priključite Rep No
barve Bela
Poreklo CN(Izvora)
Napetost 6V
Glasba NOBEN
Dolžina 10M
Uporaba Počitnice
Je Zatemniti No
Razsvetljava Razdalja 6-10m
Značilnosti led niz luči
Počitnice Ime Božič
Priložnosti Dnevna Soba

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni