AmazeFan EMS 4-v-1 Večnamenski Lepoto Stroj Obraz Barva Svetlobe Vodilna Instrument Globinsko Čiščenje Vlažilni Kozmetični Orodje

Nov izdelek

€20.54

€51.35

-60 %

Na zalogi

Oznake:

tecar, obraza parnik, obraz parnik pralni sadje, ym co2 laser, gel za masažo pad, obraz massag, dhl, lepota instrument ultrazvočno, industrijski pralni kozmetični, obraza machin

EMS 4-v-1 Večnamenski Lepoto Stroj Obraz Barva Svetlobe Vodilna Instrument Globinsko Čiščenje Vlažilni Kozmetični Orodje

Opis:

Ta 4-v-1 lepote instrument je namenjen za vašo kožo obraza.Uporabite ga lahko za čiščenje kože obraza in nego obraza kože.To se dobro ujema v svoje roke in ne bo enostaven za zdrs off, medtem ko uporabljate.Koža bo občutek in videz po uporabi sveža.Zakaj ne bi poskusili?

Značilnosti:

[Učinkovito in Koristno] Ta obraza massager deluje tudi na globinsko čiščenje, prav tako pomaga kožo absorbira hitro in hrani kožo vlažilno in dviganje.

[Ergonomska Oblika] 2 Gumbe, ki so zgrajeni na površini naprave, enostaven in priročen za delovanje s svojo ergonomsko prijemanje ročaj.

[4-v-1 Multi-funkcionalno Lepoto Pralni] Vključuje 4 funkcije, so ČIŠČENJE, HRANLJIVA, DVIGANJE & OČI MASAŽA način.

[USB Polnilne] priložen USB kabel za polnjenje, enostavno in priročno za vas, da je polna energije.

[Velik LCD Zaslon] Enostaven za branje, se bo prikazal na način, ki ga izberete, kar vam daje boljšo uporabo izkušnje.

[Prenosna Size] Kompakten in lahek, vodotesen in dustproof, primerna za vas, da nosijo.

Specifikacija:

Tip: Lepota Orodje

Material: ABS, Kovinski

Barva: Bela, Roza

Polnjenje Vrsta: USB Polnjenje

Čas polnjenja: približno 3-4 Ure

Postavka Velikost: Pribl. 17.5 * 5.5 * 4.2 cm / 6.89 * 2.17 * 1.65 v

Package Teža: Pribl. 275 g / 9,7 oz

Paket Velikost: Pribl. 19.5 * 11 * 6 cm / 7.68 * 4.33 * 2.36 v

Package Seznam:

1 * Kožo Obraza Lepota Instrument

1 * USB Kabel za Polnjenje

1 * Uporabniški Priročnik (Kitajski & Angleška Različica)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave: 15~60 Dni

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Številka Modela mozoljem odstranjevalec orodje
Poreklo CN(Izvora)
Blago Certifikat Kakovosti CCC
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Funkcija Hot & Cold Massager
Vrsta Drugo
Material Plastični
Blagovna Znamka AmazeFan

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni