Pes Stopnicah Hišne 3 Koraki po Stopnicah, Lestvi Pet Ploščadi Lestev Anti-slip Izmenljive Psi Posteljo Stopnicah Goba Kavč Posteljo za Majhen Pes, Mačka

Nov izdelek

€26.17

€35.84

-26 %

Na zalogi

Oznake:

postelja za psa, pes stopnice, pes villa, pes ploščadi, zložljive pes ograjo zaprtih prostorih, posteljo za mačka, pes korak, moda za pse, anti pes, lepim

Bullet Točk:

1、Težko brez Zrušiti: hišne lestev igrača je težko brez propada, zato ste lahko prepričani, da uporabljate.

2、Enostavno Čiščenje: hišne kavč postelja je enostavna za čiščenje in nego, ki zajema lahko odstrani za pranje.

3、Stroj Opere: hišne stopnice lahko nežno pralni oprati, bolj brezskrbno in priročen za uporabo.

4、Ne Elementov Škode: hišne gobe lestev je primerna za hišne ljubljenčke, da vzpenjanja na kavču ali postelji, ne da bi poškodovali druge elemente.

5、Trajne Uporabe: priročno PU pet kavč igrača je enostavna za čiščenje in trajno uporabo.

Specifikacije:

Ime: Jjeza Lestve

Embalaža: opp

Material: PU in visoko odpornost bombaž

Velikost(o):

3 plasti: 38 * 30 * 40 cm/14.96*11.81*15.75 v; po stiskanje: 38 * 17 * 17 cm/14.96*6.69*6.69 v

Teža: 3 plasti: približno 900g

Seznam Vsebine:

Pet Lestve * 1

Opomba:

Ta izdelek je stiskanje pet lestev.Ko prejmete predmet, pet lestev mora biti razstavljeno, da dovolite goba preobratu in dal na kritju za uporabo.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Uporablja Pes Pasme Univerzalni
Material Drugo
Številka Modela Pet Lestve

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni