Sveža hrana Vodenje Skladiščenje Vrečka za Večkratno uporabo Perilo, Bombaž Kruh Vrečko za Pečenje Hrane, Kruh Torto Vrečko za Shranjevanje Varno Non-toksične,

Nov izdelek

€5.84

€7.03

-16 %

Na zalogi

Oznake:

krog kruh vrečko, torba komplet ženske, jedilni pribor iz stojalo, krpo štruce kruha vrečko, večerja set, polje kruh, večerja plošča set, perilo za ženske, škrob, vrečko kruha

Opis:

Material:Lan in Bombaž

Velikost:45 x 42CM

Barva:Kot na sliki kažejo,

Količina:1 x kruh vrečko

Značilnosti:

1. To vrečko za večkratno uporabo je ne le mogoče reciklirati in trajnostna, ampak tudi neškodljiv za rastline.

2. Preprost za uporabo in enostaven za čiščenje.To večkratno uporabo vrečko za shranjevanje, lahko prihranite čas tako, da lahko pečemo več kruha za svojo družino.

3. Perilo kruh vrečko je mogoče oprati ročno ali strojno, in potem posušena v neposredni sončni svetlobi.

4. Primerna za hrano večina velikosti, pustite, da testo naraste, da se v največji možni meri, pečemo v pečici ali kruh stroj in pustite, da se ohladi.

5. Ta kruh vrečko za shranjevanje ni le odlično darilo za vaše okolje prijatelj, temveč tudi idealno darilo za družinske člane, ki radi peko.

Paket je vključeno:

1 x kruh vrečko

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Poreklo CN(Izvora)
Slog Korejski
Material Netkane Tkanine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni