Poroka Oltarja runner Belo preprogo listov tiskanje hoditi po Preprogi Odeje Zaslon Slovesnosti Stranke Oltarja Runner Tla primeru dobave

Nov izdelek

€18.08

€36.15

-49 %

Na zalogi

Oznake:

foto tapetes, hranite izven preprogo, spalnica preprogo, evropski odeje, hranite izven, preproga koridor, preproga runner, hodnik runner, krog preprogo hodniku, art deco preprogo

HUAHOO oltarja runner je lepo dotik za poroko ali kadarkoli želite, da vaše goste, da se počutijo kot oni hoja rdeča preproga To Preprogo Runner lahko narežemo na poljubne dolžine, ki jo želite in z robov ni obrabljen ali zvit.In če želite, da bi bilo več, lahko poskusite, šivanje ali trakom Velcro jih skupaj.

Kot nalašč za vašo poroko, stranka, nagrade dogodek, notranji hodnik, VIP stranka, gala, maturantski ples in drugih posebnih priložnostih, vam Oscar star občutek in samozavest.

HUAHOO preprogo runner samo kot nalašč za vašo poroko, stranka, nagrade dogodek, notranji hodnik, VIP stranka, gala, in maturantski ples, royal vzletno-pristajalne steze za vaše dobro oblečen prijatelji.

Naše preprogo runner je izdelana iz močnega tkanine in enkratno uporabo; ni vam treba upravljati po uporabi.To bo tudi lep na trdo površino. .

Ta Rdeča Preproga Runner lahko narežemo na poljubne dolžine, ki jo želite in z robov ni obrabljen ali zvit.In če želite, da bi bilo več, lahko poskusite, šivanje ali trakom Velcro jih skupaj.

Ponavadi samo za enkratno uporabo, če potrebujete visoko kakovost runner, prosimo, preverite drugih Huahoo preprogo.

Obvestilo Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Izdelki morajo biti zložljiv za deliverying, če nekaj gube se pojavijo, prosimo, da se razvili izdelek za nekaj časa in gubah zmanjša ali izgine.Zložljivi znamke,ne kakovost vprašanje, da ne vpliva na uporabo, prosimo za razumevanje, hvala

Uporaba Komercialni
Številka Modela HHTDT
Mesto Hodnik
Tehnika Stroj, Ki
Vzorec Tipa Trdna
Design AUBUSSON
Pranje Slog Mehanske Pranje
Slog Evropski in Ameriški Stil
Oblika Pravokotnik
Blagovna Znamka HUAHOO
Material 100% Polipropilena
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni