Moda Plus Ravne Lase, 120g Posnetek V Lase Razširitve Stroj, ki Polno Glavo Las Naravnih Remy Človeških Las Razširitve

Nov izdelek

€38.98

€64.97

-40 %

Na zalogi

Oznake:

posnetek podaljšanje las, brazilski sponke za lase ins, polno glavo posnetek realnega las, barvne kodraste lase posnetek ins, posnetek v yaki, kinkys naravnost posnetek ins, posnetek podaljšanje las človekovih, razširitev kliknite človeških las, curl posnetek ins, lase razširitve posnetek človeških las folte

Moda Plus Ravne Lase, 120g Posnetek V Lase Razširitve Stroj, ki Polno Glavo Las Naravnih 100% Remy Človeških Las Razširitve

Dvojno Močna Votek : S tremi vrsticami se prepreči prelivanje in da lase gosto

Posnetek Lase Čipke : Samilar barvo z las, lepoto in naravno

Staniless Streel Posnetki : Samilar barve z hiar, nevidno in naravnih

Uporabo visoko elastična posnetke, narejene iz visoko gostoto kovin, ki se lahko kosajo z večkratno uporabo.

O barvna razlika:

Nekaj slik, lahko izgleda malo drugačen od realnega proizvodi zaradi nekaterih objektivnih dejavnikov, kot so računalnik, ki prikazuje, vreme in svetlobe, Prosimo, menijo v realnem izdelke, ko je inconsistence med fotografij in pravi izdelkov.

Kako Delati u Izberite Druge Barve?

1 .Kontaktirajte nas preko trademanager, pogovor ali bi sporočilo

2 .Obiščite našo trgovino domače strani, nato pa preverite, trgovina kategorije in kliknite povezavo na barvo, u rad

Posnetek v lase razširitve, ki so najbolj priljubljene lase razširitve ti polno glavo las razširitve,pripravljene z najvišjo kakovostjo remy las,daje zdrav in lep videz vaše obstoječe lase.Od teh človeških las razširitve so enostavno posnetek in odstrani kateri koli slog, ki ga želite in ga imate lahko v nekaj minutah.

Če vam je všeč naša las, vas prosimo, da nas 5 zvezdicami, ki je z nekaj pozitivnega vrednotenja, in pokazal svoje lepe slike na povratne informacije, smo vam 3$ Kuponi za vaš naslednji naročila.vaš predlog je naš naprej zagon, verjamem, da bomo še boljši.

Če niste zadovoljni s točko ste prejeli.Prosimo, kontaktirajte nas, preden zapustijo povratnih informacij ali odprite spora.Radi bi, da skupaj z vami, skupaj rešiti vsak problem.

Imamo veliko express v drugi državi, Fedex, DHL, ePacket, Kitajska Post Registriranih Air Mail, y ou lahko izberete kurirsko podjetje, ki jo želite uporabiti.

Fedex, DHL, čas prihoda, je kratek in zelo hitro.Če ste v naglici, da uporabite svoje lase, lahko izberete njih.

ePacket, Kitajska Post Registriranih Air Mail, logistično posodobitev je počasi, Nekatere oddaljene države, kot so Brazilija, običajno traja približno eno mesecev, Če to ni bil posodobljen za dolgo časa, prosimo, kontaktirajte me najprej, prosim ne odprete spora, bom poskusil moje najbolje, da vam pomagamo.

RFQ

Q: Kaj je Remy Las?

A: Remy Las, se šteje, da je najboljše kakovosti človeških las, ker obnohtno kožico so ohranil nedotaknjeno in ne izloča, tako kot v večini drugih ne-Remy las razširitve.Ohranjanje dlake' obnohtno kožico in poravnava jih v usmerjena moda ustvarja razširitve, ki so popolnoma naraven videz.Ta proces zagotavlja, da lasje še vedno super mehka, sijoča, svilnata in popolnoma zmeda-brezplačna v vsej življenjski dobi.Remy las ima gladko, sijoč in zdrav videz kot redni človeških las.

Q: Zakaj so moje lase razširitve dobili zmeda?

A: Vaše Lase Razširitve se lahko zapletla zaradi suhega, olje & umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje (širok glavnik zob) iz svoje lase vsak dan.

Poskrbite za pranje & pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

Q. Kako dolgo je ne nazadnje?

A: To lase lahko traja zelo dolgo časa, odvisno od tega, kako ste ga vzdrževati.Zdravljenje je kot svoje lase in da zelo dobro skrbijo za to, da trajajo dlje.Veliko las razširitve raje Brazilski ali Indijski las, ker je lepa in nepredelane, ki je trajal več kot vse druge vrste las.

Q: se Lahko popravijo, zvit?

A: Zdravljenje las, kot če je vaš lasten.Uporabite ravno železo/ ravnalec ali klešče, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto, kot bi si sušite lase, in to ne bo trajalo tako dolgo.

Prednosti Ne prašijo,Zapletla brezplačno,Brez kemičnih,Brez vonja
Lahko Permed Da,
Dolžina las 18inchs,20inchs,22inchs
Material Razred Remy Las
Pošiljk na Paket 7Pcs/set Polno glavo
Človeški Las Posnetek V Razširitev Posnetek V Lase Razširitve
Blagovna Znamka Moda Plus
Dostava Express ePacket, Fedex, DHL
Tekstura Ravne
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Primerna Umirajo Barve Vse Barve
barve #27, #613, M613 27, F4 27, F8 10 24, 22 M16

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni