1MORE E1009 Batne Kovinski Stereo Slušalke V Ušesa Slušalke Uho brsti z 3,5 mm V Uravnoteženo Izjemen Bas Slušalke

Nov izdelek

€12.20

€18.49

-34 %

Na zalogi

Oznake:

en plus krogle wireles 2, c pin kz, kzz1, pioneer slušalke žične, 1more eleganca, carcasa galaxy brsti v živo, iem slušalka, konec glavo iz, pad brsti v živo, earphon

1MORE Kovinski Stereo Slušalke V Ušesa Slušalke Uho brsti z 3,5 mm V Uravnoteženo Izjemen Bas Slušalke za iPhone, za Xiaomi

Opis Izdelka:

- Dinamičnega voznika.

- Top prodajne Retro - slim različico naše nagrajene klasičnih bata.

- Retro ustreza sodobni iPhone ujemajo barve.

- Strokovno Usposobljen za Grammy Nagrado Zmagovalni Zvočni Inženir, Luca Bignardi.

- Združljiv z Apple iOS in Android.

Specifikacija: Xiaomi Podjetje Partnerji blagovne Znamke: 1More Tip: V Uho Teža:14 g Barva: Srebrna, Siva, Modra, Roza Material Žice: Lakiranih Bakrene Žice Nazivna Moč: 5 mW Plug: 3,5 mm

Package:

1 x 1MORE Batne Prilegajo V Uho Slušalke

Več podrobnosti:

Bata Fit je ergonomsko različica naše nagrajene z Batnim Classic.Ima enako cenjen zvok, medtem ko zagotavljanje a udobno prilegajo varno.Mikrofon in nadzora, ki so združljive z iOS in Android, zaradi česar so idealen dodatek nad čepkov, ki ste jih dobili z napravo.

Trajno Trajnosti Eloksiran iPhone barvne površine, ki so prstnih odporne in narejene, da trajajo.Bata oblikovan organ je izredno lahek in vzdržljiv.Kabel je sestavljen iz notranje zadeve lakiranih baker zaviti okoli Kevlar vlaken, da se močno poveča trajnost in je prevlečen z TPE za mehkobo in udobje.

Sonic Dobroimetje Presega udobje, snug fit povečuje hrup izolacije, polnost, in bas. 1MORE prizadeva za naravno uravnotežen zvok, brez težkih bass in treble spodbujanje razširjena z drugih blagovnih znamk, ki jih proizvaja v celoti izpolnjuje poslušanje izkušenj, brez potrebe za nezdravo nastavljeno stopnjo glasnosti.

iPhone Ujemajo Barve Retro izpolnjuje sodobno oblikovanje z iPhone ujemajo barve na aluminij zlitine telo.Bata Fit je na voljo v 4 edinstvene barve, ki združuje brezčasno estetski z napravo.

Dvojno Plast Gonilnik za Našo patentirano dual layer voznik je sestavljen iz titana in HIŠNE živali.HIŠNE membrana zagotavlja globok bas, medtem ko titana membrana zagotavlja večjo odzivni čas, prisotne mids, in cvrčanje vzponih.

Vrhunsko Ergonomijo Naš lahek Bat Fit design ustreza varno v ušesih.Udobje je izpopolnil do 45° poševnim kotom, da se popolnoma ujemajo z vašim ušesni kanali. 3 kompleti vključeni uho nasveti zagotoviti pravilno prilegajo za vse.

Ujemanje barv za napravo Ujemanje barvne možnosti, da gredo s katere koli naprave

Teža 14 g
Nepremočljiva No
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
barve Srebrna,Siva,Modra,Roza
Z Mikrofonom Da,
Podpora APP No
Občutljivost 100DBdB
Številka Modela 1MORE Slušalke
Nadzor Gumb Da,
Park Na Zalogi
Nadzor Glasnosti Da,
Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Žice Materiala emajlirane bakrene žice
STANDARD Q/WMSX 004-2016
Original 100% prvotne blagovne znamke
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Dolžino Vrstice 1.25 mm
Brezžično No
Poreklo CN(Izvora)
Brezžična Vrsta NOBEN
Nazivna moč 5 mW
Vokalizmu Načelo Uravnotežen Armature
Sporočilo Žično
Blagovna Znamka 1more
Slog Za V Uho
Odpornost 32ΩΩ
Plug 3,5 mm
Funkcija Skupna Slušalke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni