3M (post-it) 4 blazine/paket 100 strani na pad R330P barve ekstrakcijo Lepljive (Post-it) Opomba Papir Podpis Lepljive opombe

Nov izdelek

€9.19

Na zalogi

Oznake:

kitajski pesem, moški lepljive opombe, cvet veiner set, to post, elektronika podpis pad, pastelnih post, opomba lepljive, jaf set, lepljive opomba, g lepljive opombe

Značilnosti: 76mm*76mm, 100 Listov/Pad Vedno tam, ko ga potrebujete, da zajame veliko idej Harmonika-slog opombe so izdelane posebej za delo v Post-it Pop-up Opomba držala Super za kratek sezname, Uporabite za opombe ali opomnike, da sebi ali drugim, Post-it Notes so recikliranega papirja, v Post-it Notes je, izvirajo iz certificirane, obnovljivih virov in odgovorno upravljanih gozdov Veleprodajna cena : Ko kupite wholase količina nad 3 sklope, boste dobili veleprodajna cena 20% popusta .

Dostava:

1, Po vaše naročilo vrednost, vam bomo izbrati hitro in varnost express.

2, Včasih paket bivanja v carinski za dolgo časa, Pls obdržati več pacientov za Mednarodni Tovorni promet.

3, Ne potrjujejo, naslov in telefonsko številko, spet po vašem naročilu done.By način, telefonska številka je zelo pomembno za express dostavo, če ste na času.

Carinske Pristojbine

1,V večini časa, stranke ne potrebujejo nobenih pristojbin za carinske za nizko ceno paketov.

2,In bomo potrudili za to .Ampak drugi državi, ki je pravilo, nekaj je zelo resna pravilo,potem lahko odjemalec plačati takso.

Po Braziliji po meri 's prošnjo,Brazilija naročnik mora ponudbe CPF ŠT.ali CNPJ ŠT.In potem smo lahko pošlje naročilo in dostava brez meri je problem.Če ni CPF ŠT.ali CNPJ ŠT. je clien treba polniti s tem po meri problem, ki lahko izpolnjujejo.

3, če želite izvedeti pravilo,pls stik z vašim carin.

Politika Vračanja

1, če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element in ugotovili, da je narobe elemente kakovosti ali problem,pls vrnete v roku 3 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Pls poskrbite, da stik z nami, preden se vrnete.

2, Pls, da predmete, ki so v dobrem stanju, za naš drugi prodaje.

Povratne informacije

Pozitivne povratne informacije so zelo pomembne za naše trgovine po prejmete predmet.

Po meri No
Blagovna Znamka Post-It)
Številka Modela R330P
Samolepilne Ali Ne Da,
Funkcija Samolepilni
Slog Memo Blazine
Magnetizem No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni