Srčkan Manikura Pribor Orodja Clipper Komplet za Nego Nohtov Nastavite Apple Obliko Primeru +1 nastavite 9pcs Nohtov, Pedikura Škarje Tweezer Nož Uho

Nov izdelek

€2.43

€4.05

-39 %

Na zalogi

Oznake:

niz orodij za manikuro, polygel nasvet komplet za nohte, nastavite manucure pedikura 15, gel za nohte, set, acryl nail art komplet, mačka oči magnet, škarje tweezer, ponaredek nail set, Trepalnic Tweezer, polygel

Srčkan Manikura Pribor Orodja Clipper Komplet za Nego Nohtov Nastavite Apple Obliko Primeru +1 nastavite 9pcs Nohtov, Pedikura Škarje Tweezer Nož Uho Postavka vključuje: 2 x Striženje Nohtov

1 x Nail File

1 x Škarje

1 x Uho Pick

1 x Cuticle Potiskalo

1 x Ogledalo

1 x Obrvi Posnetek

1 x Akne Iglo Specifikacija:

* Material: Nerjavno Jeklo In Plastiko

* Barva: Vijola / Roza / Zelena

* Velikost: 10 cm x 12 cm Značilnosti:

* Večnamensko 9-v-1 za Nohte Škarje za Striženje Datoteke Manikura Orodje.

* Vsebuje osnovna orodja, ki jih potrebujete za normalno nego, manikuro ali pedikuro.

* Posebna oblika, je odličen način, da vse vaše nohte orodja za organizirano in na enem mestu.

* Manikura Orodja, ki so vsi izdelani iz kovinskih materialov, z polirani konča površine, trajne in udobno za vas vsakodnevno uporabo.

* Priročen za uporabo in izvajanje, prenosen, kompakten design, kot nalašč za uporabo doma ali potovanje.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1)ePacket V ZDA: 7-15 dni 2)Poštnine čas za Rusijo bo 30-90days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled. 3)čas Poštnine za Brazilijo bo 50-100days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled.

4)Če se odločite, DHL, TNT dostava bo hitrejša, običajno 7-15 delovnih dni.

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svojo novo številko za sledenje. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

1)Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije in odprt spor.Mi bo zagotovo pomagalo rešiti vse probleme. 2)Če imate kakršne koli težave, plesae stik z nami prvič, pustite nam nagative povratne informacije ali odprite spora ne more rešiti problema.Smo cilj je zagotoviti najboljše izdelke in najboljšo storitev.Zato, prosimo, da nas kontaktirate in dobili boste zadovoljni rezultat! 3)Orgon.si Trademanager račun bo on-line od 9:00 do 11:00(Kitajska Čas).Lahko klepetate z nami, ko smo areonline.Prav tako nam lahko pošljete e-pošto.

Blagovna Znamka Beau Gel
Postavka Manikura Clipper Kit Set Za Nego Nohtov
Številka Modela ND0259
Velikost 9pcs Nail Art Tools
Postavka Vrsta Set & Kit
barve Kot Je Prikazano Sliko
Večino Nalog sprejmite
Uporaba za Cuticle Odstranite Lak za Ličila
Material Plastični
Poreklo Kitajska
Količina 1 Komplet

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni