Kovance Časovnik Nadzorni Odbor Napajanje polje z več kovanec selektor za vstavljanje posamičnih pralni stroj masažni stol časovnik odbor

Nov izdelek

€57.42

Na zalogi

Oznake:

napajanje regilable, arkadne timer, sega kovanec potiskalo, kovanec machin, za vstavljanje posamičnih, aptonia masaža kit, deli masažni stol, ninja moč kovancev, kovanec timer, gorenje pralni stroj nadzorni odbor

Kovance Časovnik Nadzorni Odbor Napajanje polje z več kovanec selektor za vstavljanje posamičnih pralni stroj masažni stol časovnik odbor

Funkcija:

Kovance Časovnik Nadzorni Odbor Napajanje polje s šestimi multi kovanec selektor za vstavljanje posamičnih za pralni stroj, masažni stol časovnik odbor, ponastavite števec

POMEMBNO: Ker je ta izdelek, je izdelek po meri,Ko igrate, da bi,Prosim, Pustite nas meaage od spodaj:

1. Ki kovancev, ali želite, da se naprava sprejeti

2. Koliko časa pa 1unit kovanec za nadzor.

3.Napetost stroja, ki ste ga povezali časovnik polje.To lahko 110V/220V AC ali 12V DC

Paket vključuje:

1 x PC Kovanec časovnik polje

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Za vse kupce iz Brazilije , Brazilija Post začasno napovedal, da bo zaračuna pristojbino 15 reais (približno 3.5 AMERIŠKIH dolarjev ) na naročilo, tako da preden naročite, boste bolje imeti znano je to, ko je vaše naročilo prispe v Braziliji navade, boste morali plačati 15 reais (približno 3.5 AMERIŠKIH dolarjev) na naročilo za davek.

1) Če so v Braziliji, v čas dostave je 25-90 dni, ne glede na to, kakšno dostava pot, ker po meri.

2) Če ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Hitrem, morda morali plačati nekaj davka, ko ste se prijavili polje.

3), Če ste iz Brazilije, Čila in Argentine, in izberite DHL/FedEx/TNT/UPS, prosimo, provise nam svojo davčno številko za pomoč, ko blago preide po meri hitreje.

4), Če ste iz Brazilije, Čila in Španija, in izberite UPS dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

5), Če ste iz Švica, Švedska, Avstrija, in izberite TNT dostava pot, boste morali pokazati največ thepayment dokazilo, ko prideš na polje.

6), Če ste iz Nemčije, in izberite TNT dostava pot, prosimo, navedite vaše podjetje kodo

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in številko naročila. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Številka Modela 616
Delovna Napetost DC12V
Kovanec S Premerom 17 mm~30.5 mm
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Nadzor časa
Kovanec debeline 1.25 mm-3.2 mm
Delovnega toka 60MA
Starost >6 Let
Vrsta Spredaj vstavite tipa Multi kovanec za vstavljanje posamičnih
kraj izvora Narejeno na Kitajskem
Uporaba Arkadna igra, pralni/avtomat/pralni stroj
kovancev Sprejeti 6 kovancev

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni