Črne Brezšivne Joga Set Ženske Telovadnici Fitnes Joga Oblačila, Športna Oblačila Ženski Trening Dokolenke&Top Joga Bo Ustrezala Usposabljanje Nositi Hlačne Nogavice

Nov izdelek

€9.06

€14.38

-36 %

Na zalogi

Oznake:

obreži zgoraj in jogger nastavite, telovadnica, treningi oblacilo ženske, Joga, joga mat, telovadnica ženske, trenirka ženske, sport wear ženske, joga, boho fitnes set, veliko vadbe

Zavzemamo se za opravljanje naše odjemalcem z najboljše izdelke na najbolj razumno ceno.Če niste zadovoljni, iz katerega koli razloga, vas prosimo, da nam email, za pomoč.

✤, visoko kakovostne lahka, mehka in zračna tkanina z dobro elastičnost in vzdržljivost.Čepenje-dokazilo tehnologijo skrbi, da ste se varno in udobno ves čas.

✤ Trebuh, Nadzor in Rit Dviganje: Dokolenke za ženske z izplakovanje dvojno višeslojno rebrasti pas za boljše trebuh nadzor, obris vaše boke in stegna, povečanje vaše krivulje, da si videti seksi in zapeljive.

✤ Priložnostih: Ta uvježbavanje oblačila za ženske določa je kot nalašč za šport, fitnes, trening, fitnes, joga, tek, jogging, kolesarjenje itd.Brezšivne in šivanje fusion: Ali je dating ali vsakdanjo rabo, Ta joga set lahko predstavili svojo linijo krivulja, Da si drugačen.

Blagovna Znamka AF
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Funkcija Quick Dry
Spol ŽENSKE
Atributi 2 ropa deportiva mujer
style1 športna obleka ženske
style2 Ženske sportwear
style4 conjunto deportivo mujer
Lastnosti 4 conjunto deportivo mujer
Atributi 5 uvježbavanje oblačila za ženske
style5 telovadnica ženske uvježbavanje oblačila za ženske
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Lastnosti 3 telovadnica
Vzorec Tipa Trdna
Material Spandex
style3 šport bras joga obleko
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni