Youpin 1MORE omthing Airfree TWS Bluetooth Slušalke za V uho Brezžični Čepkov Touch Kontrole Glasovni Pomočnik S 4 ENC Mikrofon

Nov izdelek

€20.46

€24.65

-16 %

Na zalogi

Oznake:

trgovina brezžične slušalke, slušalka pravi brezžični, ks bluetooth čepkov, težka brezžične slušalke, bluetooth earpiec, sl tws čepkov, bluetooth receiv, 1more eleganca, fones sem fio, headphon brezžični

1MORE Omthing TWS Slušalke za V uho EO002 BT V5.0 Dotik za Nadzor Stereo Bas ENC Šumov 20H Dolžina Športni Poslovne Čepkov Z Mics

Značilnosti:

Kristalno Jasno, Telefonski Klici: Opremljen s 4 ENC (Okoljski Hrup, Žig) mikrofoni, ti čepkov shranite telefonske klice iz glasnih okoljih, kot če ste bili pogovoru iz oči v oči.

Lahek in Prenosen: Nikoli ne pustite vaše glasbe doma.Tehtanje samo 4 g, ti čepkov s kompaktnimi polnjenje primeru, da z lahkoto prilegajo v vsak žep za večjo prenosljivost.

Topel in Varno Fit: Ti čepkov so izdelani z poševna-šobe pod kotom, ki je ležala udobno in varno v uho kanalih tudi med najbolj strogo vadbo, medtem ko v uho zasnova zagotavlja učinkovito izolacijo hrupa.

Extra Bass: 7 mm dinamičnega voznika pushesthe srce-tolkel bas globoko v ušesa, kot če ste bili poslušanje vaše glasbe za zelo prvič.

20 Ur Dolžina: prenosni polnjenje primeru lahko goriva do 20 ur dolžina za vaš čepkov.Poglobili v svojo glasbo svobodno, brez skrbi, low battery držim nazaj.

Specifikacije:

Model: EO002

Vrata: Tip-C

Material: Plastika

Barva: Črna

Velikost: 25.4*36.5*70 mm

Impedanca: 32ohm

BT: 5.0

Teža: 4g(ena slušalka)

Bruto Teža: 43 g

Polnjenje Primeru, da Baterija: 550mAh

BT Obseg: IPX4

Vhod: 5V 1A

Package Seznam:

1 * Par Čepkov

1 * Polnjenje Primeru

2 * Par Eartips

Nadzor Glasnosti Da,
Slog Za V Uho
Blagovna Znamka 1more
Sporočilo Res Je, Brezžični
Funkcija Šport
Poreklo CN(Izvora)
Brezžično Da,
Nadzor Gumb Da,
Vokalizmu Načelo Dinamično
Aktivno Odstranjevanje-Preklic No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni