MOC DIY Strešniki Pack opeke pack razsvetlil blok opeke komplet Združljiv Z Drugimi Združuje Delcev Ni pouk

Nov izdelek

€9.86

€12.32

-19 %

Na zalogi

Oznake:

moc, lego moc, gf darilo, avto lego tehnika, baby montessori, lego xingbao, rdeča suha kravato, Lego Ninja, blok duplo, Blok

CL010-Gradnja Hiše, Strehe DIY Ustvarjalne Umetnosti

Ta Komplet Vsebuje:(CL010)150 kos Dobre Kakovosti BricksNOTE !Ti So Samozapiralni Blok Opeke, Lahko Jih Uporabite Za Izgradnjo Vse, Kar Si Želite.In So Združljive Z Drugimi blagovne Znamke Blok ParticlesSelf-Zaklepanje Opeke, ki je združljiv z Drugimi Delci Zgraditi Vaš LikeAll deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

OPOMBA !Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Ne vključuje motor, generator .V primeru MOC se odločite, ne prihaja z motorjem, boste morali kupiti motor sami, prosimo, bodite seznanjeni z njim.Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

Opozorilo:

Potrebujete DIY, ki ga sami zgraditi igrača.Super za otroke, igranje in študiju. 1. Če varstvu čas gre mimo, prosimo, da nam povejte, če želite razširiti zaščito časa za vas. 2. Če boste našli nekatere dele zamudili ali zdrobljen,prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskusili najboljši za reševanje problemov.Hvala! 3. Če ni sledenje informacije, prosimo, kontaktirajte nas, če želite preverite informacije. 4. Če obstaja kakršen koli problem, o naših izdelkov in logistika, itd.Prosim, povejte nam.Bomo ponujajo najboljšo storitev za vas. 5· nudimo padec ladijskega prometa storitev.Dobrodošli na debelo.Postani fan trgovini, boste lahko uživali več popustov, jaz bodo cenili vaše dobre povratne informacije ,Hvala!

Opozorilo Ni priročnik vseh vrst! !
CE Certifikat
Vrsta BLOKI
Starostni Razpon > 3 let
Material Plastični
Plastika Tip ABS
Poreklo CN(Izvora)
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Številka Modela Ni priročnik vseh vrst! !
Spol Unisex
Certificiranje CE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni