Stol, Blazine, Sedežne Blazine za Pisarniški Stol Jajce Sedežne Blazine Bombaž Udobno Dihanje Plišastih Desk Sedež Pad Sprostitev Naslona

Nov izdelek

€5.79

€9.81

-40 %

Na zalogi

Oznake:

desk krat, zelena jarek, stol, blazine, offic tabela, flanela blazino, vzglavnik, stol, blazine sedeža, naslonjalo za noge stopala urad, mimosa viseči stol jajce, saten žamet blazine

Opis:

Ta zajec uho blazine super mehka in zračna, ki je napolnjena s PP bombaža in so zmešani v mehki velur tkanina zagotavlja izjemno udoben.

Semi-prostorskega načrta, ki je sedel vzglavnik zagotavlja podporo za roke, hrbet in ramena, se sprostite za rame in vrat mišic in bolečine v vratu.

Sedežne blazine je mehka in lepa, in polno polnjenje, ki je ni strah, ekstrudiranje, elastična, enostavno, da si opomore, dolgo-trajno deformacijo.

Widly uporabite za vaše spalnica, dnevna soba, v nadstropju, dnevni prostor, pisarno in avto, tudi za fotografiranje prop.

Super za branje iger ali gledanju TV, medtem ko je sedel v postelji, kavču ali na tleh, in dojenja ter za bolne počitek.

Specifikacija:

Material: PP Bombaž in Tkanine

Velikost Grafikona:

45x45cm/17.72x17.72inch.

Paket Vključuje:

1 Kos Stol, Blazine

Opomba:

Kadar so v stiku z umazanijo, enostavno spot jo očistite z vlažno krpo in s čistilom, da je vaš zglavnik videti čisto in novo.

Polnjenje Drugo
Slog Drugo
Vzorec Tipa Trdna
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Blagovna Znamka Kesoto
Starostna Skupina Odrasli
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Vrsta Cusion
Številka Modela Hrček Blazine
vzorec Drugo
Način Ogrevanja Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Sedež
Material Drugo
Oblika Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni