Samo Dihati Karanteno Majica Nov Prihod 2020 Smešno T Shirt Introvert Srajce Socialne Oddaljujejo Strokovnjak Majice

Nov izdelek

€6.49

€7.73

-16 %

Na zalogi

Oznake:

baron, broška, 2020 majica, tshirt ženske, estetski anime majica, smešno pin, socialni delavec, anti socialne, barron, zrak tank kit

Pokaži Sliko

Je čudovit T-shirt za svoje življenje.Na voljo v črni, beli, sivi, rdeči, roza, rumena, breskve, oljke, itd, in kot nalašč za vse priložnostne poletni dan.To je lahek material, ki je udobno in dihanje.Pick up to srčkan T-shirt za sebe ali prijatelja danes.

Podrobnosti Kažejo Plačila sprejemamo kreditne kartice, bančno nakazilo in western union.Tudi podpora Orgon.si Depozitni.Dostava za Vsa naročila, bo odpremljeno iz našega skladišča v roku 3 delovnih dni.V prometnih konicah prosimo, počakajte za do 6 delovnih dni za odpremo. *Vse dostava krat izključitev potrditev/carinske zamude Vračila Politike, *Če obstaja kakršen koli napako, prosimo, vrnitev, da bi dobili vračilo ali zamenjavo. *Prosimo, da se vrnete v roku 3 dni po prejemu blaga.morate plačati vrnitev ladijskega stroškov. *Če je predmet, ki je ne vrne v svoje prvotno stanje, kupec je odgovoren za kakršno koli izgubo vrednosti.Povratne informacije *Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas 5 star pozitivne povratne informacije.Najlepša hvala! *Prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali odprt spor, bomo ugotoviti težave in reševanje je v miru. *Vašo spodbudo in podporo, ki je naše stalno naprej zagon.potrudili se bomo za vaše zadovoljstvo. *Še enkrat hvala za vašo podporo in pomoč ves čas.Če imate kakršnakoli druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.Najlepša hvala!

Postavka Vrsta vrhovi
Material Bombaž
Vrsta Tkanine Broadcloth
Slog Moda
Ovratnik O-Vratu
Dekoracijo NOBEN
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa Pismo
Blagovna Znamka SHYUTEE
Vrhovi Tip Tees
Oblačila Dolžina Redni
Spol ŽENSKE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni