Rase Tovornjak Avto MOC Tehnologije Serije Motornih Cruiser SUV dirkalnika Model Gradnik Otroci DIY Igrače Darila

Nov izdelek

€14.30

€28.61

-50 %

Na zalogi

Oznake:

moc, blok zgraditi, avto lego tehnika, avto dobro, blok tehnika, lego tehnika voiture, tehnika aroc tovornjak, lego tehnika tovornjak, lego tovornjak, legoe tehnika avto

Razčlenitev: picture show

Izdelek Material: Okolju prijazen ABS plastike

Primerna za: otroci 6 let in gor in Bloki fan

Opomba:Pakiranje, Brez Original Škatle

Če imate kakršno koli vprašanje , Prosimo, da nas kontaktirate.

Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju. 2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov. 3. Vse naše paket prišel s številko za sledenje.Sledenje podatkov je na voljo v 1-5 dni po odpošiljanju.

Prosimo, vprašati vsa vprašanja, preden ponudbe, da bi se izognili pridobivanje element, ki ga niso zadovoljni s. 1. Če niste zadovoljni s točko ste prejeli, pls vrnete v roku 5 dni.Ko prejmemo vrnjene artikle, bomo izvedli zamenjavo ali vrnitev denarja nazaj za vas.Pls stik z nami, preden boste vrnili.Vrne element, ki mora biti nov, unworn in v svoje prvotno stanje. 2. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil k nam v garancijski dobi originalno paket, če je to mogoče, in zapišite napako razlog in vaš nar. 3. Vrnitev ladjar stroškov, mora plačati Kupec.

Bomo pack in ladje parcela ASAP.In tam bo malo zamude, ko v paketu.Bomo ladja parcelo preko Kitajske Pošti ali druge nacionalne post.Običajno, čas poštnine je 15-60 delovnih dneh glede na državo.Če ne morete prejeti izdelek v roku 60 dni, vas prosimo, da me kontaktirate za pomoč.Če niste zadovoljni s predmeti, vas prosimo, da stik z mano za rešitev, namesto šolanja nevtralne ali negativne povratne informacije,,, Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Hvala, ker ste.

Številka Modela Stavbe, Bloki, Opeke
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon > 6 let
Certificiranje 3C
Plastika Tip ABS
Opozorilo Ne jej! Daleč ogenj!
Blagovna Znamka Pongarct
Material Plastični
Črtna koda No
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Vrsta BLOKI
DIY 3D gradnikov Božično darilo, darilo za rojstni dan
Rojstni dan,božič,novo leto Izobraževalne igrače,razsvetli opeke,DIY Blok nastavi
Spol Unisex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni