Fukuda 16 Skladu 4D laser ravni zeleni Žarek 360 Navpično Vodoravno Self-izravnavanje Križ za na prostem oddaljeni contro

Nov izdelek

€131.52

Na zalogi

Oznake:

fukuda laser ravni, laserski kazalec, laser ravni, laser, ravni laser 4 d, Fukuda, 360 laser ravni, 4d laser ravni, navzkrižno linijski laser, laserska libela

Opis Izdelka

360 Self-izravnavanje 4D 16 linija zeleno luč Rotacijska križ linijski laser ravni

Značilnosti:

Laser ravni ima tri laserske windows, v vsakem oknu lahko zagon 4 laserske linije, popolnoma 12 laserske linije(4 laserske linije združujejo na ravnino).Opozorilo: Obstaja vsaj 4 laserske linije, je ne more obdržati 1 ali 2 laserske linije

1. V 4D lase r je križ linijski laser ravni.Ta enota je self-izravnavo z natančnostjo območju v ± 3.5°.Delovni razpon tega laserja je do 20 metrov, odvisno od delovnega prostora, je osvetlitev.

2 .Načrt: Fukuda 4D laser ravni je kompaktno, praktično možnost za osnovno križ skladu izravnavanje delo.Merjenje na 1/4 ", laser se lahko udobno prilegajo v vaši dlani.

3. Možnosti vgradnje: To je težko plastično ohišje za zaščito laserskih žarkov in nihalo izravnavo sistema znotraj.Ohišje je rebraste gume ohišje, ki ščiti pred praskami, medtem ko daje dodatno trenje, da je nedrseča.

4. Izravnavanje funkcija: Ko je nihalo v odklenjena pogoj, bo instrument se samodejno izravnavanje v 3,5 stopinj, ko je enota je uporaba iz izravnavanje območju, laserske linije in glavni indikator bo utripa.

5. Nihalo Lock: The Fukuda 3D laserski ravni je natančnost instrumenta in jih je treba z njo ravnati skrbno.Ko ni v uporabi, nihala, bi morali biti vedno v položaj Off (IZKLOP).Zaklepanje nihalo omogoča Navzkrižno linijski Laser bolje prenese vibracije in Poškodbe, ki nastanejo med prevozom ali če enot je padla.

Specifikacija proizvoda: Laser: Zeleni Laser Tip: 4D Razširil Kota: 4 * 360 ° Laserski Razred: Razred II Laser Wavelenght Zeleni žarek: 532nm H/V Natančnost: 3/10m Self-izravnavanje območje: ± 3.5° Orthotroipc Natančnost: 90° ± 30"

Poreklo CN(Izvora)
laserska libela 16 Linij
Merilno Območje (Premer) 0 - 15m brez sprejemnik
Velikost 33*13*28
Številka Modela MW94D-GX
Valovna dolžina 515-520nm
Auto-self-izravnavanje obseg ±4°
Je Pametno Napravo No
Vrsta Vertikalne & Horizontalno Laserji
Poševnica zaklepanje funkcija Da,
Natančnost ±1,5 mm/7m
Pulzno delovanje da.So
IP 54
Shockproof Design Patent križ ležaj
Navoj Trinožnega Stojala 1/4, 5/8
Izravnavanje Čas =2s
Model Za Merjenje 16 Linij
Blagovna Znamka Fukuda

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni