Mačka viseči mreži, Udobno Posteljo Visi Pet viseči mreži, Ležišče za Mačke/Majhne Pse/Kunci/Druge Majhne Živali 22 x17 v

Nov izdelek

€7.59

€12.24

-37 %

Na zalogi

Oznake:

velika mačka postelj, zmaji psi, bedsheet kuža postelja, vezi hišni ljubljenčki, postelja za psa za hišne živali, lepim, barbi majica, mačka viseči mreži okno, pes teepee, jjeza

Opis:

REVERZIBILNA DVEH STRANEH MAJHNE HIŠNE viseči mreži - Primerna za vse letne čase, vodoodporni najlon tkanine strani za vroče vreme, mehka runo strani za hladno vreme.Ponuja varno in udobno mesto za male hišne ljubljenčke, da igrajo spanje ali počitek v vseh letnih časih.SUPER DARILO ZA VAŠE LOVELYPET - Udobni postelji za svojo najljubšo žival!Udobno viseči mreži za prašička , Chinchilla , Dihurji , Podgane , Gerbil , Hrček , Miš , Zajec , Zajčki, in druge majhne hišne živali.Kletka viseči mreži, to je veliko darilo za vašega ljubljenčka, da bi mu/ji vesel.

Značilnosti :

- Dve Strani za Vse Sezone: Mehka stran za hladno vreme in nepremočljiva strani za vroče vreme.Tako udobno in vaš jjeza želi spati v njej ves dan!

- Priročno Visi Načrta: Pritrdite na zaboj ali kletko vogalih z kovinski trnkov, ali visi na najbolj stoli uporabo dodatnih prilagodljivih trakov vključeni.

- Opremljen z visoko kakovostno kljuke, rje-odporne,odporne na obrabo in podjetja.Izjemno močno gospodarstvo trakov, ki podpira do 20lbs.

- Enostavno Čiščenje: Ročno pranje ali v pralnem stroju. (zaradi kovinski trnkov, prosimo, uporaba pralnega vrečko, da zaščiti vaš pralni stroj pred poškodbami.)

- Prihranek prostora: Ta viseči mreži posteljo lahko namestite pod stoli ali v kletkah, to je idealen izdelek za vas, da prihranite prostor.In Mačke naravno ljubezni skriti v pokritih prostorih.

- Najboljše Darilo: To jjeza viseči mreži, bo odlična izbira za vaše hišne ljubljenčke in vaši prijatelji, ki tudi imajo ljubek hišne ljubljenčke.

Specifikacija:

Specifikacije: 55 cm * 43 cm ( 22 x17 cm )

Material: Vodoodporni najlon + super mehko žametno

Barva: rose, rdeča, Modra , črna

Lastnosti: preprost in eleganten, za zimo in poletje, poletje s vodoodporni najlon površine, pozimi z mehko tkanino, dolgo uporabo časa in trajno!

Uporaba: lahko se uporablja za mačke, male psi, hrčki, kunci in tako naprej.

Radi živali?Samo izberite naših hišnih viseči mreži, postelja za njih.Imate hišnega ljubljenčka, ki bo všeč, da spanje v udobno viseči mreži posteljo.

Package Seznam :

1 x HIŠNE viseči mreži

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni