Skandinavski Slog Železa Sadje Skledo Košarico Kovinske Žice, Sadje, Prigrizek Pladenj Rose Zlata Skladiščenje Imetnik Za Kuhinjo Doma Dekoracijo

Nov izdelek

€8.38

€13.09

-35 %

Na zalogi

Oznake:

v košarico žice, big sadje košarice kovin, zraka čistilec za wc, plakat skandinavski stil kuhinje, skandinavski, iz nerjavečega jekla očesa skledo, pralnica kovinski pralnica košarico, v košarico kovinski, sadje kovin, vasi skandinavski slog

Bullet Točk:

1、Premium Gradiva:, ki je trajna in je Skandinavski slog pladenj, ki se pokaže z preprosta in elegantna oblika, gladke linije in fine pločevine proces, dobro sijaja.

2、Trajne in Lepe: površina je electroplated, odporne na obrabo in odporna proti koroziji, trajna in lepa.

3、Široko Uporabo: pladenj se lahko široko uporablja v mize, kuhinje, kopalnice, kuhinje in drugih prostorov.Poenostavljeno obliko in nerjaveče jeklo mirror tehnologije bi pladenj eni donacijami vaše domače vzdušje Skandinavski slog.

4、Fine Obrti: pladenj se pokaže z preproste zasnove, z gladkimi linijami.In to zunanja oblika ogledalo poliranje proces, dobro sijaja, ki je enostaven za čiščenje, vendar ne uporabljajte trdih predmetov, kot so čiščenje kroglice za čiščenje pladnja v ponudbi, da bi se izognili praskanje po površini pladenj.

5、Najboljše Darilo: lepo darilo za dom dekor.Praktično, dekorativni vintage slog vrečko za shranjevanje, ki se lahko nosi z vašo osebno obleko ali posteljo okvir.Primerna za Valentinovo, Obletnico, Rojstni dan, Božič ali materinski Dan.

Tehnični Podatki: Ime: Kovinski Sadje Košarice

Material: Železo žice

Slog: Skandinavskih minimalističen slog

Barva: zlata, rose gold

Seznam Vsebine:

1*Shranjevanje Košarico

Opomba:

1. Zaradi kota fotografiranja, luči, prikaz in več, barve izdelka na sliki se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega predmeta.

2. Zaradi omejitev iz ročno kovanega železa postopek, obstaja sklepov in majhnih lokalnih barve obrabo in nosijo brazgotine!

Funkcija Okolju Prijazno
Material Kovine
Številka Modela shranjevanje košarico
Uporaba Pijačo/Hrano
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni