Zložljivi Iz Nerjavečega Jekla Stenski Obešalnik Gori Zložljive Zaprtih Oblačila Obešalnik Nepremočljiva Oblačila, Brisačo Rack

Nov izdelek

€6.60

€7.51

-12 %

Na zalogi

Oznake:

vrv oblačila obešalnik, kopalnica kristalno pipa, težka oblačila obešalnik, gibanja, prilagodite oblačila obešalnik, krila, obleke, obešalnik, obračanje oblačila obešalnik, ličila polica stenska, pečica rack, kopalnica sušilec za lase imetnika

Opis:

To zložljive er je primeren za uporabo v zaprtih prostorih, prihranek prostora in lepa.Potegnite iz nerjavečega jekla palico navzdol, lahko služi kot preprosta oblačila shranjevanje rack, vodenje vaša oblačila urejeno in brez gubam.

Značilnosti: Nerjaveče jeklo pole je trajen, trden in močan, nosilnost.Zložljive modela je priročno, prihranek prostora in lepa.Primeren za notranjo uporabo čista in suha oblačila in brisačo, se poslovite od nered.Enostavno stenski, ko ni v uporabi, lahko potegnite iz nerjavečega jekla palico nazaj na zložljivi stanje.Kot nalašč za namestitev na steno, spalnica, kopalnica ali notranje omaro.

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Material: Ogljikovo jeklo, cevi(spray-plastične površine) + plastično ohišje + nerjavečega jekla pole

Barva: Bele Smetane

. Obremenitev: 10 KG

Zložljivi Velikost: pribl. 4,5 x 40 cm / 1.8 x 15.7 palčni

Podaljšana Velikost: pribl. 40 x 31 x 33 cm / 15.7 x x 12.2 13.0 palčni

Teža: pribl. 400g

Paket Je Vključeno:

Oprljiti:1 x Zložljive Zaprtih er z Montažo Pribor

Double (podvojitev): 2 x Zložljive Zaprtih er z Montažo Pribor

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 0-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

Model JJ193428
Material Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni