Art Nouveau Dekle kip Portret Doma organizacija in skladiščenje Namizje Sodobne Dom dekoracija dodatna oprema za Dnevni Prostor

Nov izdelek

€18.56

€26.52

-30 %

Na zalogi

Oznake:

modernih dekor, goth kawaii soba dekor, za dom, dnevna soba okrasite, dvodimenzionalni, dekor, soba dekoracijo pribor letnik, barvita namizni pribor, home office modernih dekor, doma dekor

Opis Izdelka

Nordijska umetnosti Srčkan Skledo Dekle kip, kiparstvo družinski portret Figurice ustvarjalna otroška soba, namizni okras, darilo Material:Smole Velikost:Kot na sliki 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!Morden slog in oblikovanje.Če je blago poškodovano med prevozom, se nemudoma obrnite na nas po prejemu blaga in slikala, bomo povračilo ali poslati blaga za vas.Hvala!

Obvestilo

1.Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1~3 cm, napaka. 2.Barva razlika je neizogibno zaradi zaslon ali svetlobi, itd. 3.Če ste ruskega kupca,Zaradi prilagajanja ruske Federacije poštnih politike, kupca ime mora biti napolnjena s polno ime, da bi dobili pickup.

Plačilo

1.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate. 2.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .Plačila je treba opraviti v roku 3 dni. 3.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Pošiljko in Davčne

1.Večina postavk wouid poslani witnin 1~7 delovnih dni po tem, ko prejme plačilo. 2.Stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupci so odgovorni za carine.

Funkcija 1 Doma dekoracijo obrti
Funkcija 8 Nekaj darilo za ljubitelje
Tema ljudje
Funkcija 4 TV omara za dekoracijo
Funkcija 5 Vina Kabineta, Dekoracijo
Material Smole
Funkcija 6 Poročno Darilo
Slog Sodobno
Funkcija 3 Namizno Dekoracijo
Funkcija 2 Doma Dekoracijo
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 7 darilo za Poroko

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni