Maillot equipe de france 2019 Team Kolesarski Dres MTB Kolo, Cestna Kolesa, Kolesarski Komplet Bib hlače Ropa maillot ciclismo hombre

Nov izdelek

€10.28

€20.54

-49 %

Na zalogi

Oznake:

krpo cikel, triatlon ženske, izposoja krpo, kolo jersey cesti, izposoja wake, cikel jersey moški, jersey mtb, kolo jersey, izposoja soba, cycl jersey

Maillot equipe de france 2019 Team Kolesarski Dres MTB Kolo, Cestna Kolesa, Kolesarski Komplet Bib hlače Ropa maillot ciclismo hombre

Opis: Material: Jersey, 100% Poliester ,Hlače 80% Poliestra in 20% Coolmax, Lycra:quick-dry funkcijo in da se boste počutili bolj udobno Nazaj Pocket design : bolj priročno,lahko dajo mobilni telefon in druge v To kolesarska oblačila lahko vas suho in kul v vročem stanju in tople v hladno stanje, Tudi vi ste prepoten, kolesarski dres, nikoli ne držijo za vašo kožo

Lahko mix velikost kratek in jersey,in bi jih določa,Prosim, pustite sporočilo za nas,kot so "Jersey XL in Kratke XXL" Hvala za razumete.

1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 3 dni po dajanju vaše naročilo. 2. Kupcu so odgovorni za vse davke in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.

1.Smo običajno uporabo China Post Air Mail(dostava brezplačna).Prosimo, kontaktirajte z nami, če želite uporabljati drugih kurirja, kot so DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Boste plačali dodatnih stroškov.Vam bomo številko za sledenje po poslana. 2.Smo le ladja, da BI sedežu.Zato prosimo, da se zagotovi vaš naslov, da BI se pravilno in veljavno.Prosimo, poskrbite, da pusti pravo telefonsko številko, ko polni vaš kupec informacije. 3.Mi ladje, paket 2 delovni dan, ko prejmemo plačila potrdijo. 4.Preverite lahko, blago, če je to v tranzitu skozi sledenje ŠT .

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

1.Vrne sprejet.Element, ki mora biti v prvotnem stanju.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v prvotno stanje.

Sezona Poletje
Material Majica
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Leta KOLESARSKI DRES 2019
Prodajne Metode, Ki Se Tovarniško Neposredne Prodaje
Podrobnosti Več slik, povežite nami
DRES Maillot ciclismo,ropa de ciclismo,maillot kolesarjenje,
Zadrgo Dolžina Polno
Številka Modela Bike100
Hlače Materiala 80% Poliestra in 20% Stretch & Spandex
Kolesarski Dres Pad Slog GEL Dihanje Pad
Jope Materiala 100% Poliester
Vrsta Postavlja Majico
Spol MOŠKI
Rokav Velikost kratek rokav
Blagovna Znamka Sedrick
Primerno Kolesarski dres, Cikel jersey, Cestno kolo jersey, kolesarski dres

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni