Iz nerjavečega Jekla, Ribolov Kopje 15 Vile Spearhead Vilice Vilice Nasvet z Barbs Potapljanje Kopje Pištolo Glavo Ribolov Orodja Brezplačna Dostava

Nov izdelek

€8.31

€11.87

-29 %

Na zalogi

Oznake:

patos speargun, sohe kavelj, ribe harpuno, kopje, spearfish, zlato replika, harpuno podvodni ribolov, baofeng rezervni deli, ribe kopje, podajalnik ribolov naprav

Značilnost: 1. Univerzalni ujemanje - z 8 mm vijake, lahko naredite svojo palico za to, ali ga dodate na palico z 8 mm vijak odprtine za več plen.

2. Močna kombinacija - pri uporabi v kombinaciji s palico bodalo, ki se uporabljajo v čeri in grebenov, ima močan lovski sposobnost.

3. Majhen in trd - majhna in lahka, vendar ne bo pustil na cedilu, med ribolov.Kompakten in enostaven za prevoz, mogoče ga je uporabiti v ribolovno orodje.

4. Vzdržljivost - v potoki, ribniki, jezera ali reke, iz nerjavnega jekla, ki zagotavlja trajnost in izjemna uspešnost pri ribolovu, in vam ne zamudite nobene žrtve.

5. Priročno ribolov - uživajte v ribolovnem potovanju z lahkoto.Ribe kopje je primerna za ribe, žabe, losos, jegulj, itd.

Specifikacija: Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: Podvodni Ribolov

Material: Nerjaveče Jeklo

Velikost: cca. 11.5x11x1.2 cm/4.5x4.3x0.5inch

Teža: pribl. 103.9 g

Package Seznam: 1 x Podvodni Ribolov

Vrsta Ribolov Sohe
Blagovna Znamka cikel pas
Material Nerjaveče Jeklo
Postavka Vrsta Podvodni Ribolov
Velikost 11.5x11x1.2cm/4.5x4.3x0.5inch

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni