10 Kos/Veliko Za Wiko Y60 5.45" 9H Trdoto 2.5 D Ultra-tanko Kaljeno Kaljeno Steklo Film Screen Protector Stražar

Nov izdelek

€7.31

Na zalogi

Oznake:

prikaz leagoo s8, lcd wiko sončni 3, zaslon wiko y60, cubot x19, lcd zaslon wiko, lg v6 zaslon, s9 zaslon, wiko y80, lcd wiko jerry 3, lcd leagoo m13

10 Kos/Veliko Za Wiko Y60 5.45" 9H Trdoto 2.5 D Ultra-tanko Kaljeno Kaljeno Steklo Film Screen Protector Stražar

Vljudno opozorilo: Če kupite 2 veliko, lahko dobite 5% popust.

Najboljša Cena!Vam bo všeč!Zavezani smo: vsak kos preveriti pred dostave, ki zagotavlja najboljše storitve!Opis izdelka: Ta Kaljeno Steklo screen protector je treba imeti za vse, ki so nagnjeni k nenehno pada svoj telefon.Ko je opremljena ščiti vaš zaslon Telefona proti scuffs, praske in razpoke.Funkcija: *Celotno preglednost: Realno sliko in več kot 99 % preglednosti Veliko večja prepustnost svetlobe kot JJEZA zaščitnik zaslon. *Trdota: 9H, 3-krat težje kot JJEZA zaščitnik zaslon.zaslon ne bo dobil opraskan, tudi z uporabo trdega predmetov, kot so noži in tipke. *Nežen dotik: Na zadnji strani stekla, prevlečena z močno silikonska plast, da bi namestitev enostavno in je priložen zaslonu tesno, tako da ne vplivajo na občutljivost zaslona na dotik. *Oleophobic premaz: Nano tehnologija obdelave za Oleophobic premaz, umazanijo stvar, ki se lahko očistijo zelo enostavno. *Anti-razbila: stekleni zaslon patron, ne bo razdeljeno na majhen kos z oster rob.Še vedno ohranja cel kos screen protector, da zaščitijo vaš zaslon telefona pred praskami. *Dodatek SAMO, mobilni telefon ni vključen. *Več drugih modelov in opreme, prosimo, iskanje v naši trgovini.Združljiv Model:

*Za Wiko Y60 5.45 Palčni Paketu: 10 x Kaljeno Steklo Film

10 x Čisto Orodje Paket

Prosimo, Upoštevajte: Ko Telefon Rob Je Ukrivljen, Saj Telefon Rob Je Sklonil, je Zasnovan tako, Da Bo Manjši Od Dejanskega Telefona Sprednji plošči, ki je Združljiv Z Vseh Primerih, Ne krije 100%.

Značilnosti Anti-Scratch, Anti-Razbila, Sijajni Stroj
Zaščitnik Zaslon Vrsta HD Jasno Premija Kaljeno Steklo Zaščito Pokrova
Združljiv Telefon Blagovne Znamke WIKO
Količina 10 kos
Z Drobno Paket No
Debelina 0.26 mm, 2.5 D Loka Rob
Padec ladijskega prometa Podpora
Uporaba mobilni telefon
Edge-to-Edge Umts No
Trdoto 9H
Debelo Podpora
Transparence Pregledna Ultra Clear
Združljiv Model Za Wiko Y60 5.45 Palčni
Paket Da,
Vrsta Zaslon Zaščitni Zaščitna Kožo
Blagovna Znamka HANPINYOU

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni