6PCS Mini Barvo Vaza Vrv Niz Valj Sočna Keramični Visi Skledo Košarico Steni Visi Vrt, Cvetlični lonček

Nov izdelek

€24.66

€49.32

-50 %

Na zalogi

Oznake:

stenski nosilci planter, planter steno, cohiba mini humidor, kmečka rastlin v košarico, vrt lesa vaza, cvet mini pot, visi rastlin pot, cvetlični lonček, ceram pot, prodaja luštna pot

Funkcija s:

1、Naravnih Retro Slogu: Ta visi vrv cvetlični lonček je prekinjena zaradi naravnih vrvi. 6 vintage stil keramični viseče lonce so zasnovan tako, da se vrnete v originalni narave.To je idealen okras za Božično darilo.

2、Trajne Uporabe: mešani barva se ujema z jute vzmetenje vrv.Vrv je iz naravnih konoplja vrv in je zelo trpežna in ne enostavno pokvarjen.

3、Kakovost Materiala: Ti keramični lonci so izdelani iz kakovostne keramike.Visoka kakovost, močna in trdna, kar pomeni, da ne poškodujete.

4、Lep Videz: naravne vintage stil je odlična dekoracija za družino, tako v zaprtih prostorih in na prostem, kot tudi stene lonci ali visi krvnih sesanju lonci.Ti visi cvetlični lončki so tako dobri, kot cvetlični lončki in so idealne za: Kuhinjo, Teraso ali Verando.

5、Visoke Kakovosti: odporna proti Koroziji, sijoč, dihanje, self-absorbent, ni enostavno izgubijo obliko, močan in vzdržljiv, razgradljive, voda-varčevanje in sušo, mraz, svetlobno prepustne.

Specifikacija:

Tip: Cvetlični Lonček

Velikost: približno 10*10*9 cm/3.94*3.94*3.54 v

Kaliber: približno 7*7 cm/2.76*2.76 v, skupna dolžina je približno 94 cm/37in

Teža: približno 1000g

Pakiranje velikost: 29/26/15.5 notranje polje

Material: keramični

Slog: minimalističen ustvarjalnost

Postopek: keramika

Proizvodni metodi: keramični

Barva: set šestih viseče lonce

Značilnosti: odpornost proti koroziji, lahki, dihanje, self-absorbent, ne enostaven za preoblikovanje, močan in vzdržljiv, razgradljive, voda-varčevanje in sušo, mraz, prepustnost svetlobe.

Uporabite obrazec: namizje, samostoječi, wall-mounted, visi bazena, kombinacija.

Uporaba scenarijev: opremljanje doma, zelenih projektov, hoteli, cvetlični vrt trsnice, pisarne, doma, urejanje vrta, balkon, vrt, nakupovalna središča.

Seznam Vsebine:

6*Cvetlični Lonček

Nastavite Vrsto No
Slog Drugo
Številka Modela vaza
Uporabljajo Z Umetne Rože
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Končna Drugo
Uporaba Pogoj Nadstropje
Vrsta Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni