Dopro ZDA velikost Humbucker Pickup Višina Vijaki Pickup Obroč Prostorski Okvir Pritrdilne Vijake za Gibson/EMG/Seymour Duncan

Nov izdelek

€3.44

€3.77

-8 %

Na zalogi

Oznake:

pickup enotni, cd pickup, humbucker set, kovinski humbucker pickup, pokrov gibson, kmise humbucker pickups, debele pickup obroč, gibson, emg, emg pickup

Pickup Višina vijaki so Imperial/USA nit, ki se lahko prilagodi večini (ne vsi) Gibson/EMG/Seymour Duncan ali Dimarzio Pickups

4 Pickup Višina Vijaki Dimenzije: 28,4 mm(skupna dolžina vključno z glavo) x 2,4 mm(thead premer)

8 Pickup Okvir Vijaki Dimenzije: 17.6 mm(skupna dolžina vključno z glavo) x 2,5 mm(thead premer)

Pickup Vzmeti Dimenison: 26 mm(Dolžina) x 4.7 mm(Zunanji premer) x 3.3 mm(Notranji premer)

Zaradi različnih pickups in vijaki na trgu,bodite prepričani, da preverite dimenzije previdno, preden bi element; ne moremo obljubiti ti vijaki bi ustrezal vsem Gibson/EMG/Seymour Duncan ali Dimarzio Pickups

Pomembna Opomba: prepričajte se, da potrdite, sukanec vrsta pickups, preden bi element, morda ne boste mogli najti pravilne vijaki, če ne veš, sukanec vrsta pickups

To so samo po trgu pickup vijaki, tako vijaki in vzmeti morda ne bodo popolnoma enaka z vašo izvirno vijaki in vzmeti

Humbucker Vijaki Komplet x 1

Plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dražbah, ki se je končalo.mi bomo poslali v najkrajšem možnem času po tem, ko ste plačani.

Mi ladja v 2 delovnih dneh .Večina naših izdelki so poslane preko klasičnega gospodarstva Zraka Post brez sledenja referenčni, če želite, da dodate sledenje sklicevanje na vaš paket, dodatnih $4.00 bo potrebno za ladijski promet.Prosimo, bodite preveč pozornosti, ta izraz, preden jih kupite.

Mi dont sprejeti združujejo dostava.Če želite zahtevo za debelo navedek, se obrnite na nas za potrditev poštnine prvi.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca ' s odgovornosti.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Bomo ladja na naslov, ki ga vnesete v proces checkout, namesto da bi vaš PayPal naslov za dostavo.

To je mednarodna post od tam po vsem Svetu.Običajni dobavni rok je približno 10 do 20 delovnih dni Združenih Članicah in 15-25 delovnih dni v druge države, prosimo, velikodušno razumeti.

Preglejte, da takoj ko jih prejmete, jih.Vse terjatve (poškodovana, manjkajočih ali napačnih izdelkov), je treba vložiti v roku 7 dni od datuma, ki ste ga prejeli.

Pokvarjena Vrstnem Redu:

Če je naročilo, ki ste ga prejeli ima proizvajalca napako, nam pišite slike okvarjen element takoj.Potrebujemo vas, da pošljete nazaj okvarjeni del ladje, preden smo jo zamenjali.Takoj, ko bomo prejeli okvarjen del in po naslednjem postopku preglejte, bomo dobili zamenjavo na svoji poti do vas.

Poškodovan v Tranzitu:

Preglejte, ali se na package(s), preden ga sprejmete.Če vidite kakršne koli škode in/ali dokazila o vplivanje na zunanji embalaži, MORATE poskrbite, da bo dostave oseba naredi opomba te škode na dostavo prejemu.Ko ste prepričani seznanil škoda na dostavo prejemu povejte dostave gonilnik, ki ga nočejo sprejeti poškodovan paket, nato pa nas kontaktirajte takoj.Takoj, ko smo potrdili z našo prevoznika, bomo dobili zamenjavo na poti do vas.

Manjka Naročila:

Če ste prejeli delno da, se obrnite na nas takoj.V tem primeru nam pišite slike delnega da ste ga prejeli.Takoj, ko smo potrdili z našo dostava dept., bomo dobili zamenjavo na poti do vas.

Narobe Naročil:

Če prejmete obvestilo, ki ga niste naročili, nas takoj.V tem primeru nam pišite slike element, ki ste ga prejeli.Takoj, ko smo potrdili z našo dostava dept., bomo dobili zamenjavo na poti do vas.

V besedo, Če imate kakršne koli težave, se najprej obrnite na nas!bomo rešili svoje težave čim prej.Prosim, ne odprete spora rahlo preden se obrnete na nas, ki je ne prispeva k rešitvi problema.Hvala za vaše razumevanje!

Cenimo vse poslovanja z našimi strankami, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in nam dajejo 5 zvezdic rezultate.Če imate težave, vas prosimo, poskrbite, da nas kontaktirate prvi in bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, vas Prosimo, da nas kontaktirate,Bomo odgovor vas v 24 urah.Prosimo, da preverite naše pogoje in opisi premislite, preden boste ponudbo.

Vrsta nič,4
Blagovna Znamka Dopro

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni