Šport Joga Kroglice Bola Pilates, Fitnes Gym Bilance Fitball Vadbe Pilates Vaja Vaja Žogo Masaža Žoga 55 cm 65 cm

Nov izdelek

€4.68

€8.51

-45 %

Na zalogi

Oznake:

joga žoga 90, ravnovesje žogo joga, žogo vadbe, mini žoga massager, ravnovesje de, balanc žogo, joga mat, krzno žogo joga, žogo joga, velika balance pad

Šport Joga Kroglice Bola Pilates, Fitnes Gym Bilance Fitball Vadbe Pilates Vadbo Masaža Žogo

Feaure ● Narejen z debel in trpežne PVC materialov, enostavne za čiščenje in izvajanje ● Anti-slip design omogoča usposabljanje varno in povečuje učinkovitost vadbe ● Primerna za pilates, joga, teža usposabljanje in druge bilance šport ● Lahko gradimo mišice, moč, izboljša telesno zdravje, in obliko popolna slika ● Humanized design, modna in trajne ● Ležaj: 200 kg Opomba: izdelek, ki ga kupite v državi stiskanje (ni žogo oblike), morate dodatno črpalka zrak, da se napihnejo je, da je učinek, kot to kaže v naših sliko.(Črpalka zraka vključena) 55 CM Približno 600 g 65 CM Približno 800 g Prilagodite velikost acoording oseba trdoto requst,ne, ne, nad njim Max velikost.Package Vsebina: 1 x PVC Uresničevanje Telovadnici Žogo Joga"

Toplo poziv

1.Tam so navijači promocije v trgovini.Kot bi jo dobili, več popusta, če ste sledili trgovini. 2. Če vaše naročilo več kot 8 parov, prosimo, obrnite na nas in bomo lahko citiram ste nižji ceni.

O Barvo

Bomo pokazali tukaj resnično fotografije,lahko pa so različni barvni drugačen, kot svetlobo in različne računalnike.Trudimo se, da čim bolj zmanjšati in res blagovnih barve prevladujejo,tudi obrnite na nas, če potrebujete več realne slike za potrditev.

Čas dostave

smo običajno uporabo China Post Air Mail, ki je ponavadi brezplačna dostava.Ocenjeni čas poštnine je, kot sledi: 1.Združene države amerike: 9-23 delovnih dni 2. V drugih državah: 15-60 delovnih dni

Dostava

1.Bomo ladja iz postavke čim prej, ko je prejela izplačilo. 2.Povrnili vam bomo kupcem ali poslati čevlji na vas, če jih lahko dobivajo postavke v 60 dneh. 3.Če želite prejemati predmete, hitreje, pls obrnite na nas plačati dodatne tovorni in vam lahko ponudimo naslednje hitreje dostava načine:UPS,DHL,Fedex,TNT,EMS.

Povratne informacije nas

Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,vas prosimo, da nas 5 točk veliko pohval, še naprej bomo trdo delati za vas, da zagotavljajo kakovostne storitve.Če niste zadovoljni z našimi blaga in storitev, se, prosimo, ne hitite, da dajejo negativno mnenje.Prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da reši problem pravočasno.

vadba žoga Masaža žogo
Bola Pilates Žogo Joga Fitball Žoga
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 65cm
Slog Gladko
Joga Kroglice Fitnes Kroglice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni