NOVO DC 12V Marine Boat Krmi LED Stern Svetlobe Krog Plastični in Hladno Bela/ Modra vodoodporna LED Rep Lučka Jahte Dodatki

Nov izdelek

€4.12

€5.34

-22 %

Na zalogi

Oznake:

čoln lučka, morski slog svetilka, čoln iz nerjavečega, čoln del, vodoodporna led vrh svetlobe čoln, avtopilot čoln, vodoodporna led iskalnim čoln, marin, blousa, morski svetilke

Opis Izdelka:

*1. Prihaja s 6 LED 2835 SMD Čipov zagotavlja izjemno svetlost, da bo vaš večer varnost, svetlobe lahko stojalo za s 50.000 ur, življenjska doba pa za varčevanje z energijo, nizke temperature in trajne.

*2. Nerjaveči material in lepe electroplated dekorativni pokrov, kompakten, slimline design,kot nalašč fusion hull okolje.

*3. Enostaven za Namestitev, vgradne gori.Ima 2 žice s polariteto black je negativen/ rdeča je pozitiven in vijaki nastavite na paket.Dimenzije: 2.95" L x 2,95" W x 0.62 naprej" H (s Chrome Plošči)

*4. Glede prišli z dobro predstavo, nepremočljiva, udarci in tresljaji dokaz.Dodaja, veliko funkcionalnostjo in široko uporablja za 12V DC vozila, kot so Jahte, RV, Camper, Kabina Avtomobilov, Prikolica, Pontona ali kateri koli kraj, kot notranjost & zunanje svetlobe.

*5. Odlikuje tanek in eleganten dizajn te svetilke so idealne za osvetljevanje krovu področjih, kot so koraki, stopnice, toe brcne, skladiščnih prostorov, spremljevalec načine, krov, pribor (fitingi), znaki in stikala; Svetilke je lahko nameščena na plovilu, notranjost ali zunanjost.

Specifikacije:

Ime izdelka: LED Stern Svetlobe

Material: BS

Svetloba, Barva: Modra/Bela

Luč Tip: Sijalka/LED SMD

Kot snopa: 120Degree

Napetost: DC 12V

Moč: 2.2 (W)

Trenutno: 0.2 (A)

Splashproof: IP67

Premer: 75 mm/2.95"

Temperatura barve: 5,500-6,300 K

Učinkovito Lumen: 147LM

Package vključeni 1:

1 * Marker Svetlobe

2 * Vijaki

Package vključeni 1:

4 * Marker Svetlobe

8 * Vijaki

Opomba:

(1) Vse slike so strokovno obarvani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

(2) podatki se meri ročno, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Material ABS
Poreklo CN(Izvora)
vrsta svetlobe Sijalka/LED SMD
Učinkovito Lumen 147LM
barve Bela/Modra
Funkcija Podometno Montažo
Nepremočljiva IP67
Velikost 75mm/2.95"

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni