100 KOZARCEV Poroko, Rojstni dan Baloni Garland Arch Kit Pastelnih Macaron Modro, Belo Kovinsko Modre Balone Baby Tuš Stranka Dekoracijo

Nov izdelek

€11.41

€24.28

-53 %

Na zalogi

Oznake:

pred velikonočni okraski, pastelnih stranka banner, 3 velikonočni okraski, sijajna baloni 100 kozarcev, arch balon garland, zabavno velikonočni okraski, balon garland poroko, pastelnih goth stranka, velikonočni okras banner, pastelnih grunge stranka

100 kozarcev balon kombinacije

Maca bela*38

(5inch*15,10 palca* * 15,12 palca* * 7,18 palca* * 1)

Maca modra*38

(5inch*15,10 palca* * 15,12 palca* * 7,18 palca* * 1)

10palčni Chrome modra*15

Srebrni konfeti*9

(5inch*6,12 palca* * 3)

Brezplačno za vas: 5m balon verige*1

Balon lepilo*100

Kavelj*3

1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročila v roku 24 ur, ko prejemu vašega plačila.Rok dobave o vrstnem redu je, samo za referenco, kdaj se bo odložena zaradi praznikov, festivalov, Slabo Vreme, običaje, Itd.

2. Elementi bodo preverjeni in pakirani dobro, preden smo jih ladje ,da poskrbite, da naše stranke bodo dobili v dobrem stanju.

3. Cena NE vključuje MERI DOLŽNOST, Oddaljeno Območje plačilo ali druge plačujejo Pristojbine iz kurir.

4. Če še niste prejeli parcel na predvideni čas dostave, prosimo, obrnite na nas, bomo spremljali shippment in odgovor za vas kmalu.

5. Sprejemamo vrne in nadomestila v 15 dneh po tem, ko bi zaključili, prosimo, kontaktirajte z nami, če imate kakršne koli težave.

1. Smo spusti ladje povsod v svetu.Poslali vam bomo blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi,

2. Za trgovca na debelo, vam bomo ponudbo po veleprodajnih cenah, in priporočamo najboljšo pošiljko. (E. g DHL,EMS, Fedex,...)

1. Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, na prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate,bomo ravnali z njim in delo najboljše rešitve, Vaše zadovoljstvo je naša motivacija za še boljši.

Pribor Baby tuš
Število Kosov 100 kozarcev
Številka Modela Baby tuš
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Slog KROG
Uporaba Stranka Dekoracijo
style2 rojstni dan dekoracijo
barve kovinski balon
Priložnosti Materinski Dan
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Slog okraski stranka
Nastavite Vrsto Da,
Funkcija Dekor Trebušaste
Material Lateks
Združljiv poroka balon balon
Razvrstitev Ballon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni