KEEMAKE 8" Kuhar Nož Japonski Damask AUS-10 Jekla Rezilo Kuhinjski Noži Modra Smolo Ročaj Oster Meso, Sadje Slicer Rezalnik Orodja

Nov izdelek

€57.54

€115.08

-50 %

Na zalogi

Oznake:

knive, kuhar nož, mlatilo kosilnico, kuhinjski set za igranje, kuhinja knive, kuhinjski nož, nož sunnecko, obesek za ključe nož, kuharski nož damask, damasta nož

Dobrodošli na "Sunnecko" Profesionalna Kuhinjska posoda Store!Kot Neposredna Tovarne za Proizvodnjo, Smo Ponudbo Najboljših Izdelkov in Najboljše Storitve za vas, vam želim Čudovit Nakupovalne Izkušnje Tukaj!

KEEMAKE 8" Kuhar nož Japonski Damask AUS-10 Jekla Rezilo Kuhinjski Noži Modra Smolo Ročaj Oster Meso, Sadje za Rezanje Kuhar noži

Previdno: 1. Prosimo, hranite ga izven dosega otrok. 2. Prosimo, ne hranite na rob in točko nož cilj za ljudi. 3. Prosim, ne ujeti nož z roko, ko je nož spusti navzdol. 4. Prosimo, čisto in suho nož po uporabi, in jo postavite na suho mesto. 5. Rezilo je zelo ostro, prosimo, da ne uporabite prst, da test nož ostrino. 6. Prosimo, da ne uporabite nož za rezanje kosti, zamrznjeno meso in druge trde stvari. 7. Prosimo, ne dajo nož v diswasher.

Paket Vključuje: 1 x 8-palčni Kuhar Nož 1 x Darilni embalaži

Specifikacija: Rezilo Material: Damask Jekla Ročaj Material: Visoko Kakovostne Smole Ročaj Močno Trdota: 60±1HRC Ostrino: Raven Sila Rezanja z 6.0-8.0 N Mednarodni Standard Obrti: Ammer Stria Kovani Obdelavo Izdelka Parametre: Nož Teža-193g, Rezilo Dolžina-8"/ 203 mm, Nož Dolžina-13"/ 330 mm, Rezilo Debelina-2.0 mm

Značilnosti: Mehka Masa, Oster in Trpežne, Super Anti-rja Smolo Ročaj, ki z ergonomsko obliko in Klasičnih zakovice, dobro videti, mehki oprijem in udobno rokovanje Enostavno za rezanje mesa, sadja, zelenjave, ect.Izvrstno, Moda, High-end načrta, ne le svoje lepote videti, prav tako ponuja eleganco in visoke zmogljivosti.Pakirani tudi z darilo polje, ki bo najlepše darilo izbira za praznike, poroke, zabave, družine ali prijateljev!

Zaradi ročno meri , velikost in teža izdelka je lahko rahlo napake, vas prosimo, da dejanski predmet kot standard.

Naše slike so pravi streljanje, zaradi tehničnih, vizualni učinki, svetlost in različnih prikazuje razloge, lahko imajo rahlo odstopanje.Prosimo, da prevladujejo v naravi.

Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

OBDELAVA:

Bomo obdelali naročila isti dan je prejel plačila, in smo sprejeli številne vrste plačil, kot so Alipay, Visa, Mastercard, Western Union, itd.

DOSTAVA:

1. Naročila bodo ladjo iz naslednji dan po plačilu je bilo očiščeno, in pošiljko lahko pripravljen za Nizozemsko Mesto, Singapur Post, EMS ali DHL.

2. Vendar drugačen način dostave pa imajo različne ladjar stroškov, nekateri lahko brezplačno, in nekateri potrebujejo drug strošek, kot express EMS ali DHL.

3. Blago bo dostavljeno, da špediter prvi in bo trajalo približno 2 do 3 dni za posodobitev dostava novice.

4. Prosimo, prepričajte se, da ste nam svoje polno ime, če je vaša država je za Rusijo, in prosim, zapišite pravi naslov za pošiljke, bo to pomagalo, da prenese parceli uspešno.

SLEDENJE:

Vse parcele pošlji ven iz naše trgovine bodo imele popolno sledenje podatkov, lahko nakupujete predmeti v naši trgovini, brez kakršnih koli skrbi.

POVRATNE informacije:

1. Vaš pošten in iskren pregled je tisto, kar smo veseli, da, to bo nas napredek!

2. Če ste zadovoljni z našimi blaga, vljudno prosim, da nam nekatere pozitivne povratne informacije (kot 5 zvezdic).

3. Če je kateri se pritožujejo na blago boste prejeli, vas prosimo, da nas obvestite in bomo ponudili najboljšo rešitev.

Ročaj Material Smole Ročaj
Certificiranje CIQ
Močno Trdote 60±1HRC
Nož Dolžine 13"/ 330 mm
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 00202073103
Rezilo Materiala Damask Jekla
Nož Vrsto Kuhar Noži
Vrsta Noži
Funkcija Okolju Prijazno
Rezilo Dolžina 8"/ 203 mm
Ime izdelka 8" Kuhar Nož
Blagovna Znamka Sunnecko
Rezilo Debelina 2,0 mm
Teža 193g
Material Damask Jekla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni