2019 za BMW F30 F31 F32 F33 F343 Slog 2 Kos Nalepka Ogljikovih Vlaken Smerniki Obrvi, Veke, Trim Oči Pokrov Pokrov Dekoracijo 2012

Nov izdelek

€15.44

€18.38

-15 %

Na zalogi

Oznake:

bmw f30, bmw m, f30, f30 bmw m, f32, F10, f34, e90, bmw f31 pribor sedežev, bmw f10

3 slog 2 kos Nalepka Ogljikovih Vlaken Smerniki Obrvi, Veke, Trim Oči Pokrov Pokrov Dekoracijo za BMW F30 F31 F32 f33 F34 2012-2019

Tri pomembne stvari:

Prosimo, pozorno preberite:

1. Da bi izboljšali vgradnje stopnja vaš avto model, meritve velikosti trgovine, je samo za referenco.Poskrbite, da izmerite velikost modela po pregledu in nakupu.

2. Da bi izboljšali vgradnje stopnja modela, dejansko velikost trgovine je samo za referenco.Bodite prepričani, da ukrep modela, velikosti po pregledu in nakupu.

3. Da bi izboljšali vgradnje stopnja modela, dejansko velikost trgovine je samo za referenco.Bodite prepričani, da ukrep modela, velikosti po pregledu in nakupu.

Pozornost model in avto leta

Ta izdelek je levi pogon (ni primeren za desno stran vožnje).Prosimo, obrnite na službo osebja, da bi dobili pravico, pogon dodatki.

funkcija:

Učinek 3D pravi ogljikovih vlaken je stekla kaplja površino, ki je očitno večji v stereoskopski učinek in kaže, individualnost.

Površina je mehka, odporne na obrabo in ne enostavno rumena, svetlo, rje dokaz, hitro in trajno barvo.

Boste lahko preprečite površino avtomobila branje svetlobe od praske, prah, vodenje je čista in nova ves čas.

Fine površinske obdelave ustvarja svetlo videz, ki doda eleganco in razkošje.

Nazaj je opremljen s dvostranski samolepilni trak, ki ne bo poškoduje vaš avto in je enostavno namestite v avto brez, da bi odstranili.

Ime izdelka: Nove Serije 3 Univerzalno Ogljikovih Vlaken Žarometov Lučka Obrvi Plošče, Set - Ogljikovih Vlaken Barve nemške Barve Za BMW Barve

Veljavni modeli:

3 Serije F30 2013 2014 2015

3gtF34(2013 2014 2015 2016 2017

Tehnični podatki / mm: 386mm * 37 mm

Neto teža / gram: 120 gramov

Bruto teža / gram: 135 gramov

Material: iz ogljikovih vlaken

Pakiranje: opp paket

Ogljikovih vlaken izdelek uvod:

Zaradi izjemno visokih lastnosti materialov iz ogljikovih vlaken, ogljikovih vlaken izdelki imajo visoko trdnost in visoko trdoto, daleč presega isto težo in težo kovinskih materialov.Zato ogljikovih vlaken izdelki imajo širok spekter uporabe v letalstvo, pomorstvo, vojaško in drugo high-tech industrije.

Lastnosti materialov iz ogljikovih vlaken:

1. Teža ogljikovih vlaken in je enaka eni četrtini enako prostornino jekla.

2. Moč ogljikovih vlaken izdelkov je desetkrat, da enake prostornine aluminija.

Obstaja tudi prejšnjo izjavo, da je moč iz ogljikovih vlaken proizvoda je enaka moč kovin v primerjavi z kovinski material enake kakovosti.

Ogljikovih vlaken surovin uvod:

Kakor ime pomeni, ogljikovih vlaken ne samo, da je notranje značilnosti ogljikovih materialov, vendar ima tudi mehko obdelave lastnosti tekstilnih vlaken.To je nova generacija, ki krepijo vlaken.V primerjavi s tradicionalnimi steklenih vlaken (GF), youngov modul je več kot trikrat; v Primerjavi s Kevlar vlakni (KF-49), ne le youngov modul je približno 2-krat, ampak tudi v organskih topilih.To je netopen v kisline in baze, in ima odlično odpornost proti koroziji.Nekateri strokovnjaki potopljen PAN-temelji PRIM leta 1981. Alkalne raztopine NaOH.To je bilo v obliki vlaken za več kot 20 let.

Ogljikovih vlaken je mogoče dobiti s carbonization od polyacrylonitrile vlaknin, asfalt vlaknin, viskoznih vlaken ali fenolnih vlaken oziroma; po državi, to je razdeljen na žarilno nitko, kratka vlakna in rezanih vlaken; glede na mehanske lastnosti, razdeljena je na pogosta vrsta in visoko zmogljivost vrsta.Univerzalni ogljikovih vlaken moč je 1000MPa in modul je o 100GPa.Visoko zmogljiv ogljikovih vlaken je nadalje razdeljena na visoke trdnosti tip (moč 2000MPa, modul 250GPa) in visoko tipa (modul nad 300GPa).Moč je več kot 4000 MPa, tudi tako imenovanih ultra-high strength; število je večje kot 450 GPa, ki se imenuje ultra-high model.Z razvojem letalske in vesoljske industrije, visoke trdnosti in visoko-stretch ogljikovih vlaken je pojavil, je raztezek je več kot 2%.Najvišji znesek, ki je polyacrylonitrile PAN na osnovi ogljikovih vlaken.

Bolj pogosto se uporabljajo ogljikovih vlaken so polyacrylonitrile ogljikovih vlaken in strehe iz ogljikovih vlaken.Proizvodnja ogljikovih vlaken vključuje vlaken, predenje, termično stabilizacijo (preoxidation), carbonization in graphitization.Spremljevalni kemijske spremembe vključujejo dehydrogenation, cyclization, oksidacija in Deoxidation.

Ogljikovih vlaken je nov material za vojaško in civilno uporabo.To je ključ material za tehnološko intenzivne in politično občutljivo.V preteklosti so zda pod vodstvom upravnega Odbora za Pariz (finančne zadeve ter konkurenčnost) naložila blokade in blokade politike na socialističnimi državami.Marca 1994, čeprav finančne zadeve ter konkurenčnost Je bil disbanded, vendar senci embargo blokade je še vedno visi v zraku, napredno ogljikovih vlaken tehnologije.Še vedno ni mogoče uvesti, še posebej visoko zmogljiv PAN-temelji surove svile tehnologije, tudi če bi se Kitajska STO, stanje se ne bo bistveno spremenila.Torej, nič drugega izbira je, da se še naprej razvijajo svoje ogljikovih vlaken industriji kot Kitajci.Zato državah, kot sta Japonska in Južna Koreja so vodilni iz ogljikovih vlaken proizvodne tehnologije v tujini, in so bili zelo previdni, izvoz Kitajski ogljikovih vlaken materialov in izdelkov.Le nekaj Kitajski podjetja lahko vzpostavijo kooperativne odnose z njimi.Zagotavljanje uvozne poti za svoje izdelke.

Postavka Višina 0cm
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Nalepka Tipa Dekoracijo
Uporablja Model F30 F34 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
Ime Za BMW Serije 3 rearview mirror odbijača nalepka
Vrsta Drugi 3D lepilom
Slog Levi vožnje
Blagovna Znamka Runningsheen
Vrsta Materiala Iz Ogljikovih Vlaken
Ime Modela HHC-113
Leto 2013 2014 2015 2016 2017 2018
Postavka Dolžina 38.6cm
Element Teža 0.8kg
Element Širina 3.7cm
Mesto montaže Žarometi luči položaj obrvi
Način namestitve Lepilo
Pakiranje 1 set / 2pieces

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni