Avto Styling Visoke Kakovosti APEXI Auto Turbo Števec NA & Turbo Digitalni LED Modra osvetlitev Zaslona

Nov izdelek

€13.39

Na zalogi

Oznake:

opredeljujejo senzor, kuhinjski timer, turbo polnilnik, bmw ventil turbo, hyndai veloster turbo, renault gt turbo olje, časovnik turbo, turbo, na slog človeških las čipke lasuljo, geely emgrand ec715

Samodejni Časovnik omogoča, da v vozilo mirovati prednastavitev časa po tem, ko je ključ za vžig je bil odstranjen.V turbocharged vozila, ki to preprečuje vroče olje v motorju od olja v linij.Težko vožnjo lahko dvigne motornega olja temperatur nevarno visoki ravni.Pravilno ohladi, je bistvenega pomena za zdravo turbo in motorja.Za normalno polnjenje avtomobilov, Samodejni Časovnik se lahko uporablja tudi za topel/hladen notranjosti avtomobila, ne da bi sedel v notranjosti..

Ker Auto Programirano uporablja tovarne O2 senzor, ki je namenjen predvsem za emisije, obravnavo ne sme biti tako natančen, ko O2 senzor je hladno.Predlaga, da se O2 senzor obravnavi se je glede na visoko stopnjo "tuning" O2 senzor za primerjavo.Samosprožilec lahko prikažete tudi pomembne podatke, kot so O2 senzor napetost in Napetost Akumulatorja.Preprečiti morebitne kraje, medtem ko teče, je ročno zavoro varnostna funkcija izklopi vozilo, ko je ročno zavoro, ki je izšla brez ključ za vžig.

Vgradnjo:

Univerzalno primerna za vsa vozila z 12 volt prešli vir napajanja

Značilnosti:

---- Barva: črna

---- Barva LED: Rdeča/Modra

---- O2 senzor napetost A/F vrednost se lahko prikaže.

---- Prikaže/F razmerja, kot BOGATI ali PUSTO preko 2 barvah LED.

---- 16 Način prilagoditve odšteval čas od 0-10 minut.

---- Samodejno odštevanje funkcija, da bi zagotovili najbolj optimalno nastavitev odštevanja iz najširšo paleto vozil uporabnik lahko izbere iz 144 različnih setings.

---- Prva časa, da izkoristite O2 senzor napetost pri izračunu odšteval čas, v primerjavi s števci, ki uporabljajo samo hitrost vozila in vrt. / MIN,to Časovnik lahko nastavite najbolj natančno po prostem teku časa mogoče.

---- Ta Turbo Naprava je opremljena s parkirno Zavoro, varnostna funkcija, ki bo avtomobila iz premikati naprej, ko je v prostem teku v odšteval funkcijo.

---- Namestitev navodila vključujejo,prosimo, pozorno preberite, če želite namestiti.

Paket je vključeno:

1 x Kontrolni Enoti

1 x Rele Enote

3 x Zip Kravato

2 x Dvostranski lepilni Trak

Poreklo CN(Izvora)
Posebne Funkcije auto programirano
Blagovna Znamka PHYUN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni