Smole Watchband za apple ura 5 band 44 iwatch 42mm Serije 6 4 3 2 1 pašček za Zapestje Pribor zanke 40 mm zapestnica Zamenjava

Nov izdelek

€8.19

€16.38

-50 %

Na zalogi

Oznake:

ohišje za iwatch 38, veliko apple ura 5 band 44 mm, apple ura 3 band 38 mm pack, lige watch zaponko, iwatch 6, apple watch 6case, apple watch pribor retro, moški gledajo, dia watch band, trak za št. vl watch

UPORABA : Združljiv z vsemi 38 mm 40 mm Apple ura iWatch, includig Serije 5, Serije 4, Series 3, Series 2, Serija 1, Šport, Hermes, Nike+, Izdaja, itn.Primerna za vse zapestja manjše kot 8.7", je to skoraj zajema vse zapestje velikosti, ne glede na to, majhne ali velike, ne skrbite.Vse povezave odstranljive in brez truda odstranite povezave z uporabo naše vključno orodje.

ROČNO POLIRANI&ODLIČNIH MATERIALOV : Vsak kos smolo, ki se je počasi polirani z izkušenim artificers.V kombinaciji s premium želv-ton Hašiša in 316L iz nerjavečega jekla krat-nad zapiralo z dvojnim pritisni gumb varnost zaprtje, ponuja novo zapestnico pogled na vaš Apple ura.Lažji kot iz nerjavečega jekla metal band.Izjemno Lahkotnost, zaradi česar je zelo udobno nositi, in poleg prijazen do kože.

NADGRAJENE KARTICE : iz 316L iz nerjavečega jekla, spomladanskem bar design, zaradi česar je lažje za namestitev na pas od tradicionalnih vijak slog, nič več grdo drobne vijaki in izvijač.V hydrolic, ki tvorijo z oblikovana poliranje in galvanizacija naredi gladko, vzdržljiv in robusten za uporabo, in da se ujemajo s SMOLO barvo najboljše.

LUKSUZNI IWATCH BAND : vodoodporna, primerna za umivanje rok, plavanje in potapljanje, vendar ne potapljanje.Luksuzni, plemenita, elegantna in trpežna dovolj za delo in stilno dovolj za potovanje.

DOŽIVLJENJSKA GARANCIJA - Doživljenjska Garancija za vračilo ali zamenjavo.In 24. uro, v odgovor.Paket vključuje: 1 x Watchband, 1 x Watch Orodje (Link Odstranjevalec)

Primerni Za apple watch 4 band
Material Pristen Cowhide Usnje
primeren za 1 iwatch 40 mm
Blagovna Znamka FOHUAS
primeren za 2 apple watch trak
Dolžina Pasu 22 cm
Podpira Trak za apple ura 3
Uporabljajo apple watch trak
Zaponko Tip Dvojni Gumb Sponke
Združljiv watchband za apple ura
stanje Novo z oznakami
Poreklo CN(Izvora)
Primerna apple ura 5 trak 40 mm
Fit Za apple ura 5 band
Primerna za Za Apple Watch 44 mm
Številka Modela Za Apple Gledati Serije 5 4 3 2 1
barve Črna, Rjava, Modra, Rdeča, Bordeaux Rose, Indigo Craie Oranžna
Postavka Vrsta Watchbands
Band Material Tip Smole

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni