Super Svetlo Temno Modra Svetlobni prahu, Noctilucent/ali ojačevalnikov v prahu za nohte,Modra barva, sijaj v prahu, v temno

Nov izdelek

€31.12

Na zalogi

Oznake:

kamele bleščice za nohte, ali ojačevalnikov v prahu modra, stekla obrti, bleščice, bleščice papir steno, keychain luminesce, lumin v prahu, yumi bleščice za nohte, 10g ali ojačevalnikov v prahu, žareti v temno pigment v prahu, longi nohti modra

Super Svetla Novo prispeli Modra Noctilucent/ali ojačevalnikov v prahu za nohte,sijaj v prahu za barve

Specifikacija:

Fluorescentna Laki V Prahu

Barva: Kot na sliki

Tip: Nohtov Bleščice v Temno

Količina: 1 lota

Vsebina Paketa:

Svetlobna Laki V Prahu

Kako uporabljati:

1.Očistite površino vašega nohti.

2.Podlak

3.Uporabi drugo plast podlaka, počakajte, da se posuši (ne povsem fry), nato postavimo v prahu na vaše nohte.

4.Pečat z nadlakom.

Posneti fotografije, ki jih naš mobilni telefon:

Uporaba:

Premaz Pigment,Kozmetično Barvilo,nail art pigment Črnila Pigmenti,Plastike & Gume Pigment,Usnje Pigmenti,lak za Nohte, Slikarstvo Obrti, Smole, nakit, kovanje ,Vtiskovanje, Scrapbooking in tako naprej.

Dostava:

1. Vsi predmeti, ki bi dvakrat pregledana pred odpremo.Če želite biti zagotovljena v popolnoma novem stanju in delujejo brezhibno...

2. Vsi predmeti, ki bo poslana v določeno obdelavo času po prejemu plačila(razen sobota,nedelja in Praznik).

3. Pred naročilom,nas kontaktirajte na potrdite želeno pošiljko način.Predmeti so le pošiljajo po tem, ko je plačilo potrjeno s Depozitni.Če potrebujete pomoč pri izbiri hitro in zanesljivo dostave podjetja, nam neposredno in potrudili se bomo, da pomaga.

4. Zaradi varnostnih razlogov, če morate spremeniti naslov za dostavo ,pls svetuje nam, ko ste, da bi pred odpremo.

5. Za sistemsko privzeto, da bi se pošiljajo po Kitajskem Post Air Mail, da bo trajalo 15-39 dni za dostavo.(Ne bomo odgovorni nepričakovanih zakasnitev, kot so po meri je proces, vremenske razmere itd...).

6. Bomo seznam številko za sledenje na Orgon.si po porodu, lahko pa obiščete ustreznega prevoznika spletna stran za spletno sledenje podatkov.(17 sledenje spletni strani)

Toplo Opomnik:

1. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov.

2. Za mednarodne transakcije, lahko tudi odgovorna za dajatve, davke in carinjenje takse, kot je bilo zahtevano po državi zakoni(seveda,, bomo poskušali naši moči, da razglasi majhno količino za vas, da bi se izogibajte teh stroškov).

3. Ko ga boste prejeli, vam iskreno upam, da vam bo všeč in cenijo naše storitve za stranke.Če ste zadovoljni, smo iskreno upam, da lahko pustite nas pozitiven komentar in za 5-star.

4.Če imate kaj menite, nezadovoljen z, smo hightly cenim, da ste lahko stik z nami, preden ste zapustili Negativne povratne informacije, ali Nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težave ASAP!

Garancija Napovedi:

1. Če najdete kakšne napake v naših elementov, nas kontaktirajte v roku 3 dni od prejema izdelka.

2. Če so elementi, ki so razdeljene ko ste ga prejeli, prosimo, da posnamete fotografijo in jo pošljite na povezavo Orgon.si prodajo podatke ,bomo poslali vam še brezplačno ali pa se vrnete nazaj v svoj denar.

3. Kupec bo odgovoren za vsa nakladanja, zavarovanja, in manipulativni stroški (kjer je primerno), ko se vračajo postavke za izmenjavo.Odpremo in ravnanje pristojbin ne bo dobro.

4. Če obstaja kakršen koli problem z nakupom,Prosimo, dovolite nam priložnost, da popravite stvari, preden povratne informacije.

5. Ne bomo dati povratne informacije, dokler sva oba(kupec in prodajalec) zadovoljni s ponudbo.Ko ste zadovoljni z našo element, potem nam povratne informacije.

"Menimo, da je 99.9% težave je mogoče rešiti s komunikacijo"

Blagovna Znamka Dofuny
Material Svetlobna V Prahu
Količina 500 g/veliko
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Ali ojačevalnikov v prahu
NETO WT 500G
Postavka Vrsta Bleščice Za Nohte

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni