A10 TWS Brezžična tehnologija Bluetooth 5.0 Slušalke šumov IPX6 vodoodporna LED Zaslona za V uho Slušalke 3D Stereo Čepkov

Nov izdelek

€3.90

€9.76

-60 %

Na zalogi

Oznake:

ks bluetooth čepkov, bluetooth earphon, sl tws čepkov, handfree, csr8675, LDAC, fones sem fio, he400i hifiman, a10 primeru samsung, ios čepkov

A10 TWS Brezžične Slušalke Bluetooth 5.0 šumov IPX6 vodoodporna LED Zaslona za V uho Slušalke 3D Stereo Čepkov

Opisi: 1. Večnamensko Oblikovanje: brezžični čepkov so neodvisni LED zaslon na šasije, ki vam lahko pomaga, preverite napajanje kadarkoli, neposredno vedo, kako veliko moč slušalke so, in lahko preverite čas in temperaturo.

2. Bluetooth 5.0: Bluetooth čepkov so opremljeni z napredno tehnologijo Bluetooth 5.0 tehnologijo, ki vam lahko z bolj stabilno enostopenjski povezavo.Ko vklopite funkcijo Bluetooth, vzemite si dva čepi ali vse eno, in jih bo samodejno vklopi in se povežite.

3. IPX6 Nepremočljiva: Z IPX6 vodotesnosti, Bluetooth slušalke, lahko učinkovito preprečite znoj in dež, in lahko prepreči dež in znoj od vstopa na čepkov, tako da ni treba skrbeti za polivanje vode.Presenetljivo, polnjenje box je opremljen tudi z IPX6 vodotesnosti.Poleg tega ima tudi dotik nadzorno funkcijo, kar lahko poveča ali zmanjša glasnost in previjanje nazaj naprej ali pesmi.To je bolj priročno, ko poslušate glasbo in telefonske klice.

4. Dolga Življenjska doba Baterije: 3D, zvočni učinek ušesnih čepov in stereo učinek obeh ušesih počutite, kot da ste poslušanje s koncertom v živo, vam lahko zagotovimo pravi zvok.Z enim polnjenjem lahko pustite slušalke, ki delajo za 3 ure.Polnjenje box zagotavlja približno 4 napajanje za slušalke.Lahko napolnite slušalke kadarkoli in kjerkoli.

5. TWS in Udobno Nositi: najboljši funkcija Bluetooth 5.0 res brezžične stereo je brezžično omrežje, ki lahko pomaga ljudem ni več skrbi, tangling slušalke kabel in izgubo teže ušesa.Eno slušalka tehta le za 4,7 g in tehta samo enega kosa A4 papirja.To je lahek in omogoča udobno.

Specifikacije:

Model: A10

BT verzija: 5.0

Prenos na daljavo: 10m/33ft

Frekvenčni razpon: 40-20KHz

Občutljivost: 106±3dB

Impedanca: 32Ω

Polnjenje box zmogljivost baterije: 3,7 V 300mAh

Slušalka je zmogljivost baterije (vsak): 3,7 V 50mAh

Čas predvajanja glasbe: približno 3 ure (odvisno od glasbe glasnost)

Čas polnjenja: približno 2 uri

Barva: črna

Seznam Vsebine:

1*TWS Slušalke

1*Polnjenje Box

1*Napajalni Kabel

2*Čepi

1*Uporabniški Priročnik (Angleščina)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Število Voznikov -
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Type3 Bluetooth 5.0 Čepkov
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Funkcija Za Mobilni Telefon
Package Seznama Polnjenje primeru
Obseg Impedanca do 32 Ω
Brezžično Da,
Dolžino Vrstice Nonem
type7 S Polnjenjem Polje
Nepremočljiva No
type4 Nepremočljiva Hi-Fi Slušalke
Vrsta Brezžična Mini Slušalka
Nadzor Gumb Da,
Sporočilo Brezžično omrežje
Značilnosti Nepremočljiva
Tip Vtiča NOBEN
Bluetooth Različice Drugo
Priključki USB
type6 V Uho Hi-Fi Slušalke
Odpornost 32.0 Ω
Zbornik LDAC
Z Mikrofonom Da,
Type2 Šport Stereo Slušalke
Vrsta Magneta Neodymium
Skupna Harmonična Popačenja 1.0%
Earcups Tip Zaprti
Slog Neckband
Občutljivost 106±3dB
Max Izhodna 0.001 mW
Slušalke Blazine Materiala Silikonski
Nadzor Glasnosti Da,
Podpora APP No
Način Polnjenja Brezžično omrežje
Podpora Padec Ladijskega Prometa / Trgovina
Vokalizmu Načelo Elektrostatični
Številka Modela A10 TWS Brezžična tehnologija Bluetooth 5.0 Slušalke
Frekvenčni Razpon 40-2000000Hz
type5 Dotik Za Nadzor Slušalke
Gonilnik Za Premer 0.0 mm
Brezžična Vrsta Bluetooth
Blagovna Znamka Rondaful

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni