Strokovni Ženske, Joga Dodatki Set Pilates Obroč, Žogo Usposabljanje Pasu Športno Vadbo Mišice Vadbo Fitnes Oprema Za Moške

Nov izdelek

€4.10

€5.86

-30 %

Na zalogi

Oznake:

ans vaja pasu, telovadnica, bicep, vaja ponudbo moških, rit joga hlače ženske, vaja dodatki za ženske, moške, brezplačno preskakovanje vrvi, kolo joga, Joga, tricep

Ime izdelka: 1-5pcs Joga Dodatki set

Material: PP/NBR/PVC/ latex

Funkcija:

1. Joga začarani Krog : velikost 38x3.5 cm/14.9x1.3", To je nepogrešljiva orodja za Pilates, ki vam lahko pomagajo povečati intenzivnost tla vadbo tako, da izvaja svoje mišice.To je zelo koristno za stegnih, prsih, rokah in tudi medenične mišice.

2. 25 cm žogo joga : High-grade eksplozijam PVC materiala, ki preprečuje nehoteno počil okoliščine, zaradi materiala samega, da bi povečali varnost najdlje, Zelena okoljska zaščita materiala,neškodljiv,zdravje non-toksične,sveže in brez okusa.

3. Raztezanje trak : 150x15cm, dolg trak iz lateksa za moške in ženske, da ton, okrepiti in rehab jedro, zgornji telo, nižje telesne, noge ali roke.

4. Joga Pasu : 183x3.8 cm, izdelani iz debelejših bombaž, raztezanje trak je bolj vzdržljiv in zanesljiv za uporabo.To lahko uporabijo za jogo in pilates, koristno za hujšanje trebuh in prakticiranje pasu, roke, noge in drugi deli.

5. Mala joga tesnilo : Bistveno orodje za Jogo, trpežna in praktična.

Opombe:

1.Prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

2.Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.

Uporablja scenarije Fitnes oprema
Številka Modela Joga dodatki
Ali Čezmejne Dobave Da,
Dropshipping Podpora Dobrodošli Dropshipping
Kombinacija 1PCS/2PCS/5PCS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni