ECA 433.92 mhz 4 Gumbi, Vrata, Garažna Vrata Rolling Code Daljinski upravljalnik je Združljiv z ECA brezplačna dostava

Nov izdelek

€13.15

Na zalogi

Oznake:

lg projektor original, 433 mhz garaža daljinski upravljalnik rolling code, 868 mhz rolling code, iptv čisti, lynda, nadzor dvigalo, dealvision, ukaz garažna vrata, clemsa daljinski upravljalnik, clemsa

ECA Garažna vrata, daljinsko upravljanje 433.92 mhz rolling code

Značilnosti:

1.Zasebnost je močna 2.Ena na ena ključnih izvod 3.Vsak ključ geslo sam shrani 4.Lahko stalno ponavljajoče kopiranje uporabite milijon krat izdelek, ki ga boste prejeli, se je postavka, ki je poudaril, da s puščico, ki je poprodajnem združljiv oddaljen.

Združljiv 433MHz ECA:

81CR 82CR 84CR ARC-6 Ni Združljiva, če oddaljenega je RDEČA rimskimi Prosimo, upoštevajte: To oddaljeno ni primeren za ECA sprejemniki, nameščene po 2016 Prosimo zagotovite, da so vaši prvotni remote je na sliki in sprejemnikom številka modela je navedeno, da se zagotovi združljivost.

Vključujejo:

1x Daljinski upravljalnik 1x Baterija 1x Keychain 1x angleški Priročnik

ECA Daljinsko Programiranje

1. Odstranite mostiček "Clear" v sprejemnik in lučka LED bo zasvetila. 2. Izberite, pritisnite in spustite gumb na novi daljinski upravljalnik, ki ga želite upravljati sprejemnik, za obdobje petih drugi. 3. Vrnitev "Clear" skakalec na svoje mesto. 4. Ponovite korake 1-4 za poučevanje več daljinskih upravljalnikov.

Blagovna Znamka Scimagic-RC
Gumb 4
Poreklo CN(Izvora)
Ime ECA garažna vrata, vrata, daljinsko upravljanje
Številka Modela ECA
Kodo Rolling code
Frekvenca 433mhz
Certificiranje CE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni