Ubiti Stikalo Za Yamaha Suzuki Kawasaki Honda Umazanijo Kolo ATV Deli za motorno kolo

Nov izdelek

€4.70

€5.00

-5 %

Na zalogi

Oznake:

dc240, atv, brp can am outlander 1000 xmr, brp can am outlander 800 g1, atv rog, canam maverick x3, antler, vitel warn, lahko sem xmr, lahko sem maverick x3 utv

Opis Izdelka: Opis:

Pogoj: 100% Nova

Teža: 60 g

Barva: Kot je prikazano na sliki

Količina: 1pc

Bodite pozorni : Prosimo, da preverite velikost predmeta previdno, nato pa se odločite, ali je pravica tistega, ki ga želite kupiti ali ne.

Dostava:

1. Vsi predmeti, ki bodo poslane v roku 5 dni po prejemu plačila.

2. Na splošno, naši izdelki so dobavljeni s Kitajske Post Air Mail .Če želite, drugih izrecnih ladijskega prometa, prosimo, kontaktirajte nas za navedek.

3. Rok dobave:

Prevoz

Država

Cca.Čas Dostave

Kitajska Post Air Mail

Združene Države Amerike

20-25 delovnih dni

Evropa / Avstralija / Nova Zelandija

25-40 delovnih dni

Rusija / Kanada / Mehika / Španija / Kazahstan

35-60 delovnih dni

Brazilija / Južna Amerika / South Africa

45-90 delovnih dni

4. Ker vreme, nacionalni stavke (bivši) ali praznik, bo odloži za nekaj dni, prosimo, bodite potrpežljivi.

5. Uvozne dajatve , davke in dajatve, ki NISO vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi po meri urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred vašim nakupom.

Vrnitev:

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Po tem, ko ste prejeli izdelke, prosimo, preverite elemente skrbno.

2. Vsi izdelki so dobre kakovosti, če dostave v naši kupci.Če imate poškodovane predmete, narobe elemente ali elemente, ki ni, kot je opisano, ga lahko pošljete nazaj, in se vrne treba storiti v roku 15 dni po tem, ko kupec prejme blago.Vendar pa mora biti odgovoren za povratni prevoz, razen če smo poslali napačno postavko ali v postavko se poškoduje med transportom.

3. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebnega razloga za vračilo in vašega naročila ID.

Povratne informacije:

1. Se zavzemamo za 100% zadovoljstvo strank .Bomo cenili, če bi vam lahko nam pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če je primerno.

Prosimo vas, da ocenite to transakcijo:

2. Zahtevamo, da se obrnete na nas takoj, preden daš nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Storitve za stranke:

Če imate kakršna koli vprašanja, Grah, ne oklevajte, da nas kontaktirate, mi smo pripravljeni, da poslušate svoje zahteve in težave.Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor, v 1 delovnem dnevu .

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka xlsion

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni