Motorne žage verige ostrenje komplet za motorna žaga mlinček za mletje, brušenje orodja za brušenje orodja brusni les brusilnik lesnoobdelovalnih opremo

Nov izdelek

€10.09

€18.35

-45 %

Na zalogi

Oznake:

papir lasersko graviranje, aluminij t progi, cnc usmerjevalnik, krog materiala, laser, vlakna laser cutter, angl mlinček, engrav laser, malo vaja, 50 w fiber laser

Motorne žage verige ostrenje komplet za motorna žaga mlinček za mletje, brušenje orodja za brušenje orodja brusni les brusilnik lesnoobdelovalnih opremo

Bolhe so:

motorna žaga ostra daje uporabniku moč za ostrenje verige.

verige mlinček zagotavlja hitro, preprosto in prenosni način ostrenje videl verige.

ostrenje kamen paše znotraj bar nameščena ostra.Objemke na koncu priročnika vrstici, ko je ostrenje.

Vas prosimo, da nas kontaktirate, če na katero koli vprašanje.Mi vam bo z najboljšo storitev za zagotavljanje vašega zadovoljstva.

Značilnosti:

To daje uporabniku moč, da izostriti svoje verige, na žago, na kup.

Omogoča hitro, preprosto in prenosni način ostrenje videl verige.

Ostrenje kamen paše znotraj bar, vgrajen brusilni stroj.

Objemke na koncu priročnika vrstici, ko je ostrenje.

Enostaven za uporabo.

Specifikacija:

Velikost: približno 21 * 14 * 3 cm / 8.27 * 5.51 * 1.18 v

Material: plastika + brusilni kamen

Seznam:

1x Ostrenje Enota

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Spremlja se niti ne calibers, barvo postavko v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko razlikuje od dejanskega izdelka.Prosimo, da pravega, kot standard.

O komentarjih,

Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, se bomo potrudili, da vam pomagamo.

Ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite nas 5-zvezdicami, povratne informacije in gor nekaj slik naših izdelkov, hvala.

O ekspedicije

1. EKSPEDICIJA PO VSEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO)

2. Naročila so pravočasno obdelavo po plačilu preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, naslove naročila.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4 .STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Dobavni roki se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki.

5 .Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Reševanje vseh sporov, ki izhajajo iz tega je nesmiselno.

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, kot se uporablja in NE BOMO OBJAVILI STE VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Tam NI nobena IZJEMA!Ladjar stroškov, je medved, ki jih prodajalec in kupec na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE priskrbeti se nas s prosto številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad #.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO QUANTITE VOLJO DOBIČEK, prevzem artikla v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO KUPEC in Prodajalec preklic transakcije Orgon.si.Ali, lahko izberete možnost, da pridobite zamenjavo.

Model sprinkler
Vrsta motorna žaga ostra
DIY Lesni Verigi Mlinček

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni