Mini Žep za Dežnik Ženske UV Majhne Dežniki 180 g Dež Ženske Moški Nepremočljiva Sonce Suncobran Priročno Dekleta Potovanja Parapluie Otrok

Nov izdelek

€8.43

€13.16

-35 %

Na zalogi

Oznake:

mini otrok, dežnik, dež dežnik, posoda za dežnike, mini dežnik, suncobran dežnik, žep za dežnik, srčkan ne dežnik, majhen dežnik, pooh dežnik otrok, plaža, sonce dežnik

Super Mini Žepi Dežnik Compact Sun Anti UV 5 Zložljivih Dežju Windproof Potovanja Krovni Opis:

1. 100% visoko kakovost sonce/dež/veter dežnik.Primerna za moške ves dan, ženske zložljivi, kompakten stil s krovno vrečko

2. Ultra-lahka, enostavna za prenašanje, kamorkoli greste.Majhne velikosti, zložljivi do 16 cm, kompakten design, enostaven za shranjevanje v torbo ali žep.

3. Dežnik krpo sprejme novo varstvo okolja materiali in dodaja, varstvo okolja anti-UV agent.Za zaščito pred soncem anti-UV boljša od črne gume dežnik.

4. To je lahko priročno shranijo v vaš nahrbtnik, torbico ali kovček.Je enostaven za prevoz in je zelo primeren za potovanja.

5. Odlično Božično darilo ali za rojstni dan za vašo starši, prijatelji, sodelavci, ljubitelji, moških, žensk, otrok, učencev in študentov.

6. Dežnik je zelo visoko kakovostne aluminijeve zlitine, ultra-lahka in super trmast. 5 zložljivo aluminija center pole.

Značilnosti:

Krovni material: aluminij zlitine okostje

Dežnik krpo material: poliester vlaken

Dimenzije: višina 51 cm; semi-arc 42,5 cm; premer 85 cm

Teža: 180 g

Zložljivi velikost: 16*5 cm

Paket je vključeno:

1 x dežnik

1 x dežnik Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Vrsta Dežniki
Podpora Dropshipping
Izdelek Sončno in Deževno Dežnik
Številka Modela 212152
Starostna Skupina Odrasli
vzorec Pet-zložljiv Dežnik
Material Aluminij Zlitine Cev
Blagovna Znamka HOBBAGGO
Nadzor Non-avtomatski Dežnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni