Sunligoo Rose Quartz Zdravljenje Kristalno Drevo Figurice Gemstone z Naravnimi Agate Znanja Denar Drevo Feng Shui Okraski 5.12-6.29"

Nov izdelek

€34.39

€36.98

-7 %

Na zalogi

Oznake:

quartz drevo, 7 kamna, naravni kristal gemstone drevo, rose quartz kamna, dekor feng shui, denar, gemstone drevo, bonsaj feng shui, veliko dragih kamnov, kamni, umetno srce

Da Več, Kot 100$, ki Bodo Dobavljeni Prosto: DHL / Fedex / UPS / TNT, Brez doplačila.

Vse Bi priložena Sledenje NI , Stanje Se jim Lahko Sledi, 15-60 Dni Veljavno Časa Za Vas.

80% Naročilo Dostavljeno Succefully V Roku 20 Dni, 10% V Roku 35 Dni, Medtem Ko 10% V Roku 60 Dni.Iz Contol.

Opis:

--DESIGN:Ročno kristalno drevo okraski, listi iz naravnih 7 chakra gemstone, osnove iz naravnih agate, drevesa, veje, iz bakra. --VELIKOST:Visoko:14-16 cm(5.51-6,3 cm), Osnove Agate:Širina:7-9 cm(2.75-3.54 palcev) * Debelina:4.5-8 mm(0.17-3.15 palcev), Nepravilnih padle gemstone.Teža:200-250 g --ČAKRO ZDRAVILNE ENERGIJE:čakro so centri enetgy, ki se nahaja na koša telesa.vsakega od 7 čaker predstavlja fizično, čustveno ali duševno stanje, ki pomagajo obogatiti enega duha in dobro počutje chakra kamni, ki se uporabljajo za uskladitev čaker na dnevni osnovi in za izboljšanje čakro zdravljenja. --AMETIST:Ametist je močan in zaščitni kamen.To varuje pred psihično napad, transmuting energije v ljubezen in zaščito uporabnika, vse vrste škode, vključno z geopathic ali elektromagnetni stres in slabo želi od drugih. --ROSE QUARTZ:Rose quartz je ljubezen, kamen!Dodaja pozitivne ljubezen energije za odnose.Usmiljenje in odpuščanje.Pomirja, pomaga brisanje shranjenih jezo, zamere, ljubosumje, strah.Nadomešča odnos s harmonijo.Pomaga uravnovesiti zgornji štiri čaker in lajša spolne/čustveno neravnovesje. --ZELENA AVENTURINE:Zelena Aventurine je znan kot "Kamen Priložnost," mislil, da je luckiest vseh kristali, zlasti kaže blaginjo in bogastvo, ali za povečanje korist v tekmovanja ali igre na srečo.Svojo zmago energije, zaradi česar je velik zaveznik za spodbujanje eno je možnosti, da v vsaki situaciji - prvi datum, davčna revizija, tudi ciljno promocijo.Moramo le, da bo v bližini, da za izpeljavo svojih koristi. --DREVO ŽIVLJENJA:drevo življenja, ki Je znan tudi kot Drevesa spoznanja, je upodobljen kot drevo z mnogimi vejami in koreninami, kar ponazarja idejo, da vse življenje na zemlji je povezano. --FUNKCIJO:1.Edinstveno kristalno drevo, veje bogata, da je videti bolj lepa. 2.Vsak sušilnih kamen bo treba vrtati luknjo in uporabite bakrene vrvi, da pletenic.Ne, kot je uporaba lepilo, da se držijo, listi ne bo enostavno, da sodijo v ta način.

Opomba :

Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi barvo umerjanje vsakega posameznika monitor.

Naravni Kamen,Vsak Drugačen.

Handwork Merjenje Velikosti.

Prosimo, Dovolite Razumno Napako.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela asd036201-04+nca0065+nca0069
Blagovna Znamka Sunligoo
Količina 1pcs(drevo bo biti pakirani v škatli)
Kamna 7 Chakra /Ametist/Rose Quartz/Zelena Aventurine+Naravnih Agate Znanja
Uporabo V skupaj s čakro palico.
Tema drevo
Je Pametno Napravo No
Drevo Višina Cca. 14-16 cm(5.12-6.29"palcev)
Naravni Agate Osnovna Velikost Cca. 7-9 cm(za Dolžino)*4.5-8 mm(za Debelino)
Funkcija izjemno močan in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo.
Material Kamen;Bakrena Žica(Svinec& Brez Niklja);
Slog Zemeljski zaklad za srce in dušo! Energije
Značilnosti Izdelka Uporabite za reiki, zdravljenje, meditacija, chakra uravnoteženje, ali ritual.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni