Debelo Baročna Palača Slog Ura Nosorogovo Glavo Retro Francoski Korejski Temperament Headdress Glavo Dodatki Za Lase

Nov izdelek

€3.54

€5.06

-30 %

Na zalogi

Oznake:

Glavo, sivo glavo nosorogovo, počutil hairband, trepalnic packag, lase headdress, baročne, Korejski slog, korejski tshirt, 8-bitno consol, moda korejski

Glavni material: legirano

Velikost: glavo je približno 15 cm dolg in 14 cm širok

Teža približno 54.3 g

(Ročno merjenje je samo za referenco)

Obvestilo :

1. Da bi izboljšali kakovost naših storitev.če ste prejeli izdelek, so kakršne koli težave,ne odpre spora neposredno,ne potrjujejo izdelke neposredno,se najprej obrnite na nas .Če odprete

spor,Orgon.si bo trajalo zelo dolgo časa, da bi to rešili in zapravljajo svoj dragoceni čas .Zato vas prosimo, da nas kontaktirate,vam bomo zadovoljen Takoj odgovori .

2.Če je dobavni rok prihaja, vendar še vedno niso prejeli vaše naročilo, prosimo, da nas kontaktirate, da se podaljša čas dostave.Hvala vam za vaše razumevanje!

3.Če ne morete slediti vaš paket, kontaktirajte nas, si bomo prizadevali, da vam povem, kje je,in prosim, ne odprete spora,upam, da vaše razumevanje, hvala

Način Plačila

Mi lahko sprejmete Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, Bank Transfer itd.

Prosimo, da plačilo v roku 7 dni po naročilu .

Dostava Pogoji

Gospodarska logistika vključuje Yanwen Gospodarske Air Mail , SunYou Gospodarske Air Mail , Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus,

Standard logistika vključuje China Post Registriranih Air Mail , ePacket ,

Hitro vključuje EMS in DHL.

Mi ladja od ponedeljka do sobote, razen praznikov.Če želite spremeniti vrstni red(barva, velikost, naslov...), prosimo, da nam pošljete e-pošto, preden se naročilo že odpremljeno.

Gospodarske logistike je res poceni, vendar je to običajno traja približno 30 do 60 delovnih dneh.Ne upoštevajte, da to dostava storitev NI sledljiva.

Standard logistika traja približno 35 dni .Omeniti je treba, da ta Storitev je sledljiva.

Hitro traja približno 10 do 15 delovnih dni.To je lahko sledi vaši državi pošta, spletne strani Ali Kitajska EMS spletni strani.

Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto itd.) bi bilo malo dlje kot običajno, čas, ki bo dodal še 5 do 10 dni zamude.

Vrne Izraz

Če ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema zahtevka za vračilo ali zamenjavo za novo.

Če ste prejeli napačen element, Elemente, ki se morajo vrniti v svojo prvotno in neporabljene stanje & prav tako morajo biti v originalni škatli in njegovo pakiranje.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Ne preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je, potem se zdi, da se zagotovi, da Smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko boste dobili točke, da so podjetja iz opisa.V tem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako Smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo Vaše podjetje.

O Nas

Po 4 letih uspešne strel na Orgon.si, smo se odločili, da začnejo naši nirvana.Trenutno smo specializirano oblačila, nakit, igrače, orodja, gospodinjstvo, lepota in zdravje izdelke.Smo vrednost vsake posamezne stranke, kot tudi trgovec na debelo.Naše skladišče se nahaja v Pujiang, center blaga na trgu na Kitajskem.Našim strankam ponujamo najbolj konkurenčne cene, v primerjavi s trgovec za podobne ali enake izdelke.Mi ne zagotavljajo native - gledano storitev za stranke v angleški, francoski in Kitajski.

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu.Zavezujemo se, da bomo 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Ponudba Z Zaupanjem!

Vzorec Tipa Cvetlični
Poreklo CN(Izvora)
Ime Oddelka Za odrasle
Slog Moda
Vrsta Hairbands
Številka Modela HR0681
Material ZLITINE
Spol ŽENSKE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni