2021 Nove Oblikovalec Star Stud Uhani Ženski korejski Moda C obliko Cirkon Uhani za Ženske, Nakit

Nov izdelek

€2.61

€5.22

-50 %

Na zalogi

Oznake:

uho ženske, 2021 nakit, uho visi, 2021 moda, 14k zlato obesek, plovila nakit, klasično ročno uro, c nakit, c watch, ura moški šport luksuzni zapestje gledati

14K Zlato oklopljen, trajne barve hrambe Izdelkov Color bo 1~2 leti.Odlično poliranje Ogledalo poliranje tehnologija, vsak del je bil ročno poliranje površina gladka in natančna.Zagotavljamo vam, naši izdelki so visoke kakovosti, izdelek, ki je bolj izvrstno in lep kot slike.Pridobite kupon pred nakupovanje, kupite, več prihranite več.

Tedensko Ukvarjajo & Promocija

Vljudno Nasveti

1.Da bi nad NAMI, $30 v naši trgovini , vam Bomo poslali vaše naročilo za hitro dostavo, sledenje podatkov je na voljo,v kolikšnem času bo 10-35 dni. 2.Da bi nad NAMI $200 v naši trgovini , vam Bomo ponudili brezplačno dostavo po DHL,EMS,UPS,FEDEX...čas dostave bo 3-7 dni. 3.Podpiramo Padec Ladijskega prometa in trgovini na Debelo Vse elemente, ki so veleprodajne cene.Več lahko kupite od nas je,več popusta vam bo dobil. 4.Bomo nalaganje novih modelov, vsak dan.Lahko sledite naši trgovini, dobili najnovejše izdelke informacij, dodatni 10% popust popust za najnovejši modeli bodo ponudili v naši trgovini navijači, redne stranke. 5.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, fell prosimo, obrnite na nas.vam bomo odgovorili v roku 12 ur.Hvala vnaprej.

Informacije O Podjetju

FINRUSIAC Nakit Dodatki Co., Ltd.je podjetje, ki proizvaja, wholesales in izvoz.Strokovno načrtovanje in proizvodnja modnih 14k pozlačen nakit dodatki.Ne samo, da imamo veliko najnovejših modelov, vendar smo tudi podporo načrt prilagoditve.Osredotočite se na DIY Nakit, Pribor Za Več kot deset let.Naša podjetja izdelki se prodajajo po vsem svetu in so naklonjeni domačih in tujih kupcev.Če potrebujete večje količine elementa, ki bi lahko dogovori za debelo popust.Mi smo ponos sebe v našo sposobnost, da zagotovi vsako stranko z eno od naše prijazno in ustrežljivo osebje, ki so vedno pripravljeni, da se udeležijo vse vaše potrebe.trudimo se, da zadovoljijo naše potrebe strank in vodenje vedno z najnovejšimi trendi in park nova izberite predmete.

Blagovna Znamka FINRUSIAC
Večino Veleprodajno Ceno Na voljo
Kovinski Material Visoka kakovost baker kovinski
Številka Modela Moda Za Ženske Cirkon Star Uhani
Nazaj Iskanje Push-nazaj
Odlično poliranje Ogledalo poliranje tehnologija, ročno poliranje
Prevleka 14K Zlato oklopljen , trajne barve hrambe
Fine ali Moda Moda
Slog Trendy
Uhan Tip Stud Uhani
Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec Star
Kovine Tipa Baker
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Uhani
Material Kubičnih Cirkonij

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni