Steam Mop Čistilec s Priročno Snemljiv Ročni Enota Tla Parnik za Preprogo Uporabite,Tile Čistilo, Trd Les Floor Cleaner

Nov izdelek

€40.31

€80.63

-50 %

Na zalogi

Oznake:

parni čistilec mi, mop z rag, tla zajemalka, karcher vc2, strokovno pare pp, metla vakuumske, mop nič, parnik čistilec, bravaa, kopel sistem

Steam Mop Čistilec s Priročno Snemljiv Ročni Enota Tla Parnik za Preprogo Uporabite,Tile Čistilo, Trd Les Floor Cleaner

Funkcije Izdelka

1.Multifunkcijski gospodinjstvo Čiščenje orodja:izdelek je opremljen z več nadomestnih glav z različnimi funkcijami, ki se ne uporablja le kot steam mop, pa tudi se lahko uporablja kot ročni parni čistilec po snemljiv pole je odstranjena. 2.Uporabo na vseh površinah :Lahko uporabijo za čiščenje in razkužila Preprogo,trdega tla, ploščice, pvc, marmor, keramične & porcelan ploščice. 3.Otrok & pet prijazno: Super-ogrevani parna pripravljena v 20 sekundah in pare temperatura bo dosegla približno 90-100℃(191-212℉).To pa je treba skupne vode v paro off umazanijo . 4.Prilagodljive in lahke: 180°v levo in desno rotacijo in 90°navzgor in navzdol. 5.Parni čistilec 's 280ml / 9.5 Oz rezervoar je dobro za 15 minut v vreli vodi.Prihajajo z 11.5-dolge noge napajalni kabel,enostaven za shranjevanje in za sprostitev.Opis izdelka Enostavno dodajanje vode v dolgo uporabo 280ML vode, ki se lahko vbrizga v enem trenutku, dolgo uporabo časa, ni potrebe, da dodamo vodo pogosto.Tla bodo suhe hitro po zbiranjem Po visoki temperaturi vode v rezervoar za vodo spremeni v nežno vodno paro.Po dotikajo tal, postane zelo lahka in tanka, da se lahko posuši takoj, in ne bo veliko količino vode madeže, ki ostanejo na tleh.Med zbiranjem tla, da ne bo škode tla.Enostavno zamenjati ploščice Dal mop krpo na mop glavo, brez zapletenih korakov, priročen za uporabo.Steam Mop Glavni Sestava 1.Ergonomska ročaj načrta,non-zdrsa, varen za uporabo. 2.Vode, ki so dokaz gumb,gumb varnost, ne bo škodovalo otrokom. 3.Močno čiščenje pad,enostaven za namestitev, močno detergency.Fotografije Kažejo Nasveti

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.Plačilo 1. Sprejemamo Alipay na Orgon.si.

2. Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

Shippment

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.

3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

Povratne informacije

1. Če ste prejeli vaše naročilo blaga v dobrem stanju, bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite nas 5-STAR POZITIVNE POVRATNE informacije.

2. Pls stik z nami prvič, če niste zadovoljni s točko, ko prejeta, vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev, preden vaš dopust kakršne koli povratne informacije ali spor, Hvala za vaše prijazne razumevanje!

Blagovna Znamka Yocada
Absorpcija 10 sekund
Ročaj Tip Čiščenje
Mop Palico Tip Podrazredi Rod + Plastični Pladenj
Mop Palica obremenjena >10 kg
Mop Glavo Materiala Sintetični Krpo
Mophead Količina 1
Pole Materiala JEKLA
Številka Modela ALE-006
Vrsta Krpo Kritje Vrsta
Stopnja Dehidracije 80% -90%
Vrste Električni Parni Pp Cleane
Stalno Paro Čas 16-20 minut
Obliko Glave Trikotnik
Parni Prilagoditev Funkcije Da,
Material Mikrovlaken Tkanine
mop slog Steam Mop
Embalaža Z 1 Mophead
Sestavnega Dela Plastični Koš + Pedal Za Kovine
Oblika Trikotnik
Poreklo CN(Izvora)
Ogrevanje Čas (min) 1-2
barve Bela in Črna
Odpornost Proti Koroziji Razred Razred 8.0-8.9
Wringing Metoda Štiri strani Wringing Tip
Teža 2.1kg-4kg
Funkcija Okolju Prijazno
Zmogljivosti 300 ml

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni